כיסויי ביטוח רחבים יותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיסויי ביטוח רחבים יותר
    בני
    29/08/2007

שאלה למומחים - מהקופה שלי, לא משנה איזה, מטמטמים אותי שאני אעבור לביטוח החד המורחב יותר (יש לי ביטוח בסיסי). זה שווה או לא? בכל הכיסויים האלה, כמה "אותיות קטנות" יש? אני בן 25, בריא, בלי היסטוריה של מחלות או פציעות, לא מעשן. עד כמה הביטוח הזה חשוב?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסויי ביטוח רחבים יותר

הוספת תגובה

• ביטוח מורחב בקופה

דני טל
    29/08/2007

השאלה כללית מידי
    קשורה גם בפילוספיית ביטוח שלך וגם בצרכים
    בדר"כ לבריאים וצעירים מומלץ לרכוש ביטוח פרטי במכסה את התחומים הבעייתיים ביותר
    (קטסטרופות) השתלות ותרופות שאינן בסל
    המצב החדש מלפני כ10 ימים רוקן את הביטוח המשלים בקופ"ח מהתוכן של הכיסוי בנושא תרופות שגם כך לא היה משולם , אך נתן מענה לפחות לאלה שאינם ממש בריאים.
    בברכה, דנ י טל , פורשור מומחים בע"מ לייעוץ פנסיוני וניתוח ביטוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפנייתך בני

חן
    21/10/2007

בני שלום,

בטח כבר נמסר לך ע"י מבוטחים רבים במסגרות פרטיות כי ישנה בעיה גדולה והרבה אותיות קטנות בביטוחי קופ"ח, לדוגמה כמו הגבלות של תרופות שאינן בסל הבריאות, בעיתיות סוגיית ניתוחים בחו"ל ובדיקןת יקרות.

במסגרת סוכנות הביטוח בה אני עובדת ישנן הצעות ביטוח ללא רגישות יתרה בנושא העישון אותן תוכל להשוות בין היצע חברות הביטוח השונות בארץ.
    סוכן ישמח לעדכן אותך במדרג הביטוחים בארץ וביניהם ביטוחי קופ"ח

לפרטם נוספים אשמח לפרט ולהרחיב.

חן 0524800074

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו