שינויים בביטוח של קופת חולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויים בביטוח של קופת חולים
    גלית
    02/09/2007

שלום רב,
    הבנתי שבזמן האחרון, עם ההוספה של ביטוחי פלטינום נעשו שינויים בביטוחים של קופות החולים, תוכלו בבקשה להסביר מה השינוי כולל ומה משמעותו עבור מבוטחי ביטוחים משלימים או להפנות אותי למקום שאפשר לקרוא על זה עוד? השינוי משפיע על כל הקופות או רק על חלק מהן?
    תודה רבה ויום מקסים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שינוי בעייתי.

לא יודע לשאול
    04/09/2007

מבטלים את המסלולים למימון תרופות מצילות חיים ועוד פיתוחים טכנולוגים אשר הציעו ביטוחי הפרימיום. אני לא מבין למה ואיך אבל זה המצב. השאלה שלי היא איזו חלופה תיהיה? אותן הטבות יכנסו לסל התרופות ? או שאני אופטימי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינויים בביטוח

ד"ר א פרישמן
    07/09/2007

שלום רב
    על פי החלטת הממשלה, מהביטוחים המשלימים יגרע הכיסוי לתרופות שלא בסל הבריאות. בתמורה, הוגדל תקציב הבריאות במסגרת סל הבריאות באחד מיליארד ש"ח לשלוש שנים. ההגיון מאחורי המהלך נעוץ בעובדה שביטוח משלים יש רק לחלק מהאוכלוסיה מאידך הגדלת התקציב לטובת תרופות תאפשר לכלל הצבור הנזקק לקבל תרופות.
    בברכה
    ד"ר אודי פרישמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו