טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, הבנתי שבזמן האחרון, עם ההוספה של ביטוחי פלטינום נעשו שינויים בביטוחים של קופות החולים, תוכלו בבקשה להסביר מה השינוי כולל ומה משמעותו עבור מבוטחי ביטוחים משלימים או להפנות אותי למקום שאפשר לקרוא על זה עוד? השינוי משפיע על כל הקופות או רק על חלק מהן? תודה רבה ויום מקסים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבטלים את המסלולים למימון תרופות מצילות חיים ועוד פיתוחים טכנולוגים אשר הציעו ביטוחי הפרימיום. אני לא מבין למה ואיך אבל זה המצב. השאלה שלי היא איזו חלופה תיהיה? אותן הטבות יכנסו לסל התרופות ? או שאני אופטימי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב על פי החלטת הממשלה, מהביטוחים המשלימים יגרע הכיסוי לתרופות שלא בסל הבריאות. בתמורה, הוגדל תקציב הבריאות במסגרת סל הבריאות באחד מיליארד ש"ח לשלוש שנים. ההגיון מאחורי המהלך נעוץ בעובדה שביטוח משלים יש רק לחלק מהאוכלוסיה מאידך הגדלת התקציב לטובת תרופות תאפשר לכלל הצבור הנזקק לקבל תרופות. בברכה ד"ר אודי פרישמן
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד