טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי 4 סוגי ביטוח רפואי כולל ביטוח שיניים קבוצתי וביטוח בריאות פרטי , אני משלם פרמיות עשרות שנים בכל חילופי החוקים.
כאשר אני עומד על זכות כל שהיא תמוד ימצא הביטוח הערה או תת סעיף שמבטל זכאותי או שמכניס אותי לטיפול משפטי יקר מאד.
השאלה : מה הכלים לאדם בשנות ה70 לפני כניסתו לשנות ה 80 הקשות להבטיח שאמנם יהיה מי (מקצועי ) שיעמוד לצידו או ליעץ לו.
תודה
נחום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מאחל לך לחיות עד 120 ולעולם לא להדרש לשירותי הביטוח יחד עם זה צריך לזכור כי חברות הביטוח במרבית המקרים משלמות את התביעות אם חלילה תדרש בעתיד לשירותה של חברת ביטוח והיא תסרבלשלם, אז יהיה צורך לבדוק את המקרה לגוםפו של עינין ולטפל בו. אין דרך להיערך מראש לתרחיש עתידי לא ידוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד