מה מומלץ לי לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה מומלץ לי לעשות?
    אחת
    23/08/2009

שלום,
    אימי כבת 75 (אם כי בתעודת הזהות מופיעה כבת 81). מבוטחת בביטוח סיעודי, במסגרת ביטוחים משלימים בקופ"ח מכבי. השתתפות חברת הביטוח במקרה של אשפוז סיעודי עומד על 40% למשך כחמש שנים.
    (אגב היא מבוטחת מכבי מאז שנות החמישים, מעולם לא היתה בקופ"ח אחרת, יש לה מגן זהב ולא ברור לי מדוע סווגה לביטוח סיעודי כסף ולא לסיעודי זהב (שם ההשתתפות של הביטוח היא 80%).

לאימי הכנסה חודשית של כ- 2,700 ש"ח (קצבת זקנה ופנסיית שארים ממקום עבודת אבי ז"ל).
    יש לה חסכון בבנק ליום סגריר, אך לא בסכום שיוכל לאפשר תשלום לשנים ארוכות חלילה של אשפוז במוסד סיעוד.

1) האם בגילה מומלץ לעשות ביטוח סיעודי משלים, נוסף על זה שבמסגרת קופ"ח מכבי? אם כן - היכן ואיזו פוליסה?
    2) האם ניתן בגילה לעשות ביטוח סיעודי פרטי, נוסף על זה שבמכבי?
    3) המטרה - למנוע חלילה מכירת נכס במצב סיעודי לצורך תשלום בגין האשפוז במוסד נסיעודי. זו המטרה. - מה לעשות כבר כעת???

חשוב להדגיש, אימי פעילה , עצמאית ומתפקדת, ואולם השאלה נובעת מרצון להיות מוכנים חלילה למצב סיעודי שיכול ליפול על כל אחד מאיתנו - פשוט, לא רוצים להגיע למצב שימכרו הנכס היחיד שיש לה.

תודה, מוטרדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה מומלץ לי לעשות?

הוספת תגובה

• ביטוח סיעודי

ד''ר אודי פרישמן
    23/08/2009

תמיד כדי לעשות ביטוח סיעודי
    אנימציע לך להתייעץ עם סוכן ביטוח מקצועי ולבחון אם בגילה ובמצבה הבריאותי
    עדיין ניתן לרכוש עבורה ביטוח סיעודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו