טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לך,
אני גרושה בת 58 ועובדת במשכורת נמוכה מאוד. אין לי פנסיה או ירושה עתידית.יש ברשותי ביטוחים רפואיים,מחלות וניתוחים וכו' ב-2 חברות ביטוח + ביטוח סיעודי של מכבי ושל חב' ביטוח פרטית. זה יוצר לי בלבול ולמרות שבעבר ביררתי הפרטים מול 2 חברות הביטוח יצאתי מבולבלת יותר. מה לדעתך אני יכולה לעשות ? מול מי אני יכולה לשבת לקבל הסבר אם אין/יש אצלי כפילויות בביטוחים ? על 2 ביטוחי החברות הפרטיות אני משלמת 1100 ש"ח לחודש !!!! - מה שנראה לי מאוד מוגזם ביחס למה שהשוויתי עם חברותיי.
מחכה לתשובתך בתודה
שרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כדאי לפנות למשווק פנסיוני מקצועי (סוכן בטוח) המתמצא בבטוחי בריאות וסיעוד . תוכלי לקבל חוות דעת האם יש לך כפילויות בבטוח והאם יש אפשרות במקרה תביעה לקבל כסף משתי חברות בטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד