בטיטוח מנהלים- הורדת סעיף לבעיות גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטיטוח מנהלים- הורדת סעיף לבעיות גב
    אא
    25/11/2009

שלום רב, עשו לי ביטוח מנהלים במסגרת העבודה הכולל גם ביטוח על "אובדן כושר עבודה". מאחר ויש לי עקמת בגב הודיעו לי כי הביטוח לא יכלול בעיות גב ועמוד השדרה במישרין/ עקיפין.

יש לציין כי מעולם לא היו לי כאבי גב כלשהם והטיפול היחידי שקיבלתי בעקבות בעייה זו הוא מכשיר בגב ששמתי מגיל 14-18 ע"מ שהעקמת לא תגדל. הנני מבינה למה הביטוח לא רוצה לכסות אפילו בעיות גב הקשורות בעקיפין הרי זה לא הגיוני . יכולה לקרות בעיית גב שלא קשורה לעקמת שלי ובעקבות כך יבטלו לי את הביטוח? אמרו לי שאני יכולה לערער . אשמח לקבל ייעוץ מה לעשות. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חיתום לבעיית גב

ד''ר אודי פרישמן
    25/11/2009

את צודקת אין סיבה להחרגה גורפת
    פשוט צריך להתווכח עם חברת הביטוח ולאיים שתעשי את הביטוח בחברה אחרת
    ההחרגה צריכה להיות לעקמת בלבד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המהירה.

אא
    25/11/2009

תודה על תשובתך המהירה. רק עוד שאלה קטנה: מאחר והביטוח הוא דרך העבודה אינני יודעת אם אני יכולה לעשות דרך חברה אחרת. אני צריכה לבדוק אך במידה ולא ניתן, איך אני יכולה להילחם נגד זה?
    שוב המון תודות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו