מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטיטוח מנהלים- הורדת סעיף לבעיות גבאא25/11/2009
שלום רב, עשו לי ביטוח מנהלים במסגרת העבודה הכולל גם ביטוח על "אובדן כושר עבודה". מאחר ויש לי עקמת בגב הודיעו לי כי הביטוח לא יכלול בעיות גב ועמוד השדרה במישרין/ עקיפין.
יש לציין כי מעולם לא היו לי כאבי גב כלשהם והטיפול היחידי שקיבלתי בעקבות בעייה זו הוא מכשיר בגב ששמתי מגיל 14-18 ע"מ שהעקמת לא תגדל. הנני מבינה למה הביטוח לא רוצה לכסות אפילו בעיות גב הקשורות בעקיפין הרי זה לא הגיוני . יכולה לקרות בעיית גב שלא קשורה לעקמת שלי ובעקבות כך יבטלו לי את הביטוח? אמרו לי שאני יכולה לערער . אשמח לקבל ייעוץ מה לעשות. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיתום לבעיית גב
ד''ר אודי פרישמן25/11/2009את צודקת אין סיבה להחרגה גורפת
פשוט צריך להתווכח עם חברת הביטוח ולאיים שתעשי את הביטוח בחברה אחרת
ההחרגה צריכה להיות לעקמת בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך המהירה.
אא25/11/2009תודה על תשובתך המהירה. רק עוד שאלה קטנה: מאחר והביטוח הוא דרך העבודה אינני יודעת אם אני יכולה לעשות דרך חברה אחרת. אני צריכה לבדוק אך במידה ולא ניתן, איך אני יכולה להילחם נגד זה?
שוב המון תודות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)