מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סירוב חברת ביטוחאיה12/12/2009
שלום
יש לי ביטוח רפואי פרטי כ- 9 חודשים . לפני כשלושה חודשים הייתי אצל כירורג אשר בסופו של דבר עשה לי ניתוח לפני חודש . הייתי אצל כירורכ לראשונה ואז בעצם קיבלתי לראשונה מסמכים על תת התפתחות של איבר , ובעקבות זה נותחתי . שב"ן משתתפים בהותאות, אך לא ב - 100% , ואילו לדברי חברת הביטוח- אם מדובר על תת התפתחות של איבר, הרי שזו בעייה מולדת ולכן זה נכנס לסייג של הפוליסה ובעקבות זאת לאי השתתפות בעלות הניתוח . טענה ראשונית שלהם הייתה שאני ידעתי על כך ולא הודעתי בעת חתימה על הפוליסה , אך זה לא נכון , שכן לראשונה ראיתי כירורג כחצי שנה לאחר תחילת הפוליסה.
איך הנ"ל הגיוני (שב"ן משתתף וחברת ביטוח לא? ) ? למי כדאי לפנות כדי שיעזור מול חברת הביטוח ? הסוכן לא עוזר לי
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תביעת ביטוח
ד''ר אודי פרישמן13/12/2009הייתי מציע לך לפנות קודם כל לסוכן הביטוח שלך
אם הוא לא יוכל לעזור תפני לנציב קבילות הציבור במשרד האוצר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתביעת ביטוח
איה14/12/2009ד"ר פרישמן,
תודה על התשובה . הסוכן לא עזר , שכן פעם ראשונה קיבלתי תשובה שלילית עקב סייג אחר , ופעם שנייה עקב סייג של מום\ מחלה מולדת . האם תת התפתחות של איבר לעניין זה אכן נחשב למום ? ואז אולי יש הצדקה לתשובה שלילית ?
אני לא כל כך מבינה, האם שב"ן, לא היו אמורים , אם כן לסרב באותה דרך ? ז"א , האם העובדה ששב"ן משתתפים בהוצאות איכשהו אמורה להשפיע על חברת הביטוח ?
ואם כן , באיזו טענה לפנות לנציבות? אי צדק בולט?
מצטערת על כמות השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתביעת ביטוח
איה14/12/2009ד"ר פרישמן,
תודה על התשובה . הסוכן לא עזר , שכן פעם ראשונה קיבלתי תשובה שלילית עקב סייג אחר , ופעם שנייה עקב סייג של מום\ מחלה מולדת . האם תת התפתחות של איבר לעניין זה אכן נחשב למום ? ואז אולי יש הצדקה לתשובה שלילית ?
אני לא כל כך מבינה, האם שב"ן, לא היו אמורים , אם כן לסרב באותה דרך ? ז"א , האם העובדה ששב"ן משתתפים בהוצאות איכשהו אמורה להשפיע על חברת הביטוח ?
ואם כן , באיזו טענה לפנות לנציבות? אי צדק בולט?
מצטערת על כמות השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)