סירוב חברת ביטוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סירוב חברת ביטוח
    איה
    12/12/2009

שלום
    יש לי ביטוח רפואי פרטי כ- 9 חודשים . לפני כשלושה חודשים הייתי אצל כירורג אשר בסופו של דבר עשה לי ניתוח לפני חודש . הייתי אצל כירורכ לראשונה ואז בעצם קיבלתי לראשונה מסמכים על תת התפתחות של איבר , ובעקבות זה נותחתי . שב"ן משתתפים בהותאות, אך לא ב - 100% , ואילו לדברי חברת הביטוח- אם מדובר על תת התפתחות של איבר, הרי שזו בעייה מולדת ולכן זה נכנס לסייג של הפוליסה ובעקבות זאת לאי השתתפות בעלות הניתוח . טענה ראשונית שלהם הייתה שאני ידעתי על כך ולא הודעתי בעת חתימה על הפוליסה , אך זה לא נכון , שכן לראשונה ראיתי כירורג כחצי שנה לאחר תחילת הפוליסה.
    איך הנ"ל הגיוני (שב"ן משתתף וחברת ביטוח לא? ) ? למי כדאי לפנות כדי שיעזור מול חברת הביטוח ? הסוכן לא עוזר לי
    תודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סירוב חברת ביטוח

הוספת תגובה

• תביעת ביטוח

ד''ר אודי פרישמן
    13/12/2009

הייתי מציע לך לפנות קודם כל לסוכן הביטוח שלך
    אם הוא לא יוכל לעזור תפני לנציב קבילות הציבור במשרד האוצר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תביעת ביטוח

איה
    14/12/2009

ד"ר פרישמן,
    תודה על התשובה . הסוכן לא עזר , שכן פעם ראשונה קיבלתי תשובה שלילית עקב סייג אחר , ופעם שנייה עקב סייג של מום\ מחלה מולדת . האם תת התפתחות של איבר לעניין זה אכן נחשב למום ? ואז אולי יש הצדקה לתשובה שלילית ?
    אני לא כל כך מבינה, האם שב"ן, לא היו אמורים , אם כן לסרב באותה דרך ? ז"א , האם העובדה ששב"ן משתתפים בהוצאות איכשהו אמורה להשפיע על חברת הביטוח ?
    ואם כן , באיזו טענה לפנות לנציבות? אי צדק בולט?
    מצטערת על כמות השאלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תביעת ביטוח

איה
    14/12/2009

ד"ר פרישמן,
    תודה על התשובה . הסוכן לא עזר , שכן פעם ראשונה קיבלתי תשובה שלילית עקב סייג אחר , ופעם שנייה עקב סייג של מום\ מחלה מולדת . האם תת התפתחות של איבר לעניין זה אכן נחשב למום ? ואז אולי יש הצדקה לתשובה שלילית ?
    אני לא כל כך מבינה, האם שב"ן, לא היו אמורים , אם כן לסרב באותה דרך ? ז"א , האם העובדה ששב"ן משתתפים בהוצאות איכשהו אמורה להשפיע על חברת הביטוח ?
    ואם כן , באיזו טענה לפנות לנציבות? אי צדק בולט?
    מצטערת על כמות השאלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו