טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני מבוטחת בביטוח פרטי(הראל), לפני חודשיים עברתי ניתוח בבי"ח ציבורי (המלצת הרופא) אך מגיע לי החזר שכר מנתח של 50% בשל אי הפעלת הביטוח הפרטי. היום נודע לי שסך ההחזר הינו 3400 ש"ח, דבר שנראה לי תמוה מאד בשל מורכבות הניתוח שעברתי. היכן ניתן לראות את התעריף של שכר המנתח על מנת לבדוק שלא נעשתה כאן קומבינה של חב' הביטוח? האם יש מחירון לפי סוג ניתוח שעל החברה לחשוף בפני המבוטחים במקרה שמתבקש? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ההגדרה בסיכום אשפוז: exc.tu.paraphringeal קוד 29.19, + parotidectomy קוד 26.31.01 (trans-cervical trans-parotid' excision of paraphryngeal tumor) מדובר בניתוח להסרת גידול שמקורו בפרוטיס ונמצא בחלל פרה-פרינגיאלי (ניתוח ראש צוואר). תודה רבה לך! הניתוח בוצע ע"י מנהל מח' א.א.ג איכילוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד