מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תיק רפואי - חיתום מוקדםתומר07/01/2010
ד"ר פרישמן שלום ,
במסגרת עבודתי בחברות ביטוח אני נתקל במקרים רבים של בעיה בתביעות בגלל חובת הגילוי,
כדי למנוע בעיות בעתיד שאלתי היא לגבי אמא שלי ,
מבוטחת בהשתלות ותרופות בפניקס + ביטוח סיעודי של מכבי .
האם ניתן לשלוח לחברה את כל התיק הרפואי שלה בדואר רשום ולדרוש תנאי חיתום לאחר קבלת המסמכים ?
אמא שלי בריאה לחלוטין , מלבד בעיות כאבי ברכיים ללא אבחנה, ועוד כמה דברים קטנים שלמיטב ידיעתי לא אמורים להשפיע על תנאי החיתום.
האם זה מומלץ לדעתך ?
במידה וכן כיצד אנו מוציאים את התיק הרפואי ?
אודה לתשובתך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיתום
ד''ר אודי פרישמן07/01/2010אתה בהחלט יכול לשלוח את החומר
אבל לא בהכרח חברת הביטוח חייבת להתייחס אליו
החובה שלך למלא בקפדנות את הצהרת הבריאות
יחד עם זאת אם אכן תשלחו ובעתיד חברת הביטוח תקשה ולא תשלם את התביעה
יהיה לך מעמד פתיחה מצויין בכל התדיינות משפטית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוצאת תיק רפאוי
Pnina27/03/2010שלום למומכים
בהקשר למניעת בעיית חיתום, הנני מבקשת לדעת איך ניתן להוציא תיק רפאוי (מקופ"ח?) כדי להעבירו לידי חברת ביטוח
בברכה
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)