מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סירוב ביטוח אובדן כושר עבודהשיר07/02/2010
שלום רב,
לפני כ 3 חודשים חתמתי על טפסי ביטוח מנהלים מטעם עבודתי.
מאחר ואני עם עודף משקל שלחו אותי לבדיקות רפואיות ובהם גילו שיש לי סכרת גבולית (מאוזנת ומטופלת).
לא ידעתי שבהצהרת בריאות הסכרת הגבולית שלי נחשבת כסכרת (חשבתי שרק מי שמטופל באינסולין צריך לדווח על כך) ולכן לא דיווחתי על כך כבעיה.
לאחר הבדיקות הרפואיות החליטו לא לבטח אותי באובדן כושר עבודה למרות שאין שום סיכון ממשי לבריאותי (עשו גם בדיקות אקו לב והכל היה תקין).
מה הם הזכויות שלי בתור מבוטחת? האם מותר לי להעביר את הביטוח שלי לחברה אחרת? האם הם קובעים ע"פ ממצאים אלו בלבד אם לבטח אותי או לא? האם עלי למהשיך את ביטוח המנהלים ללא סעיף אובדן כושר עבודה?
אשמח לדעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח לאובדן כושר עבודה
ד''ר אודי פרישמן08/02/2010אני מציע לך לא לוותר על ביטוח א.כ.ע בוודאי לא במצבך
אני מציע לך להתייעץ עם סוכן ביטוח שינסה למצוא לך פתרון בין אם במסגרת מקום העבודה
ובין אם לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא.כ.ע
סיגלית05/07/2010ערב טוב .
בראש או בראשונה מאוד חשוב לדעת דרך איזה חברה מבטחים אותך בביטוח מנהלים ו א.כ.ע .
בדרך כלל אין בעיה לבטח אדם אשר סובל מסכרת כדורים גבולית .
במידה ואדם סובל מסכרת אינסולין לא ניתן לבטח .
מה שאתה יכול לעשות זה לבדוק דרך איזה חברה נעשה הביטוח ולבדוק ישירות מולם למה לא מצרפים אותך .
ואפשרות שניה היא לבטח את עצמך ב א.כ.ע באופן פרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח אבדן כושר עבודה
עוד,איל פייפר05/07/2010ערב טוב שיר,
באם הסכרת שלך גבולית, הייתי מציע לך בהחלט לבצע סבב חיתומי בין חברות הביטוח ולבטח את עצמך בביטוח א.כ.ע.
אני בטוח שתהינה חברות ביטוח שכן תקבלנה אותך לביטוח, אולם תמורת תשלום פריימה נוספת.
אייל פייפר, עו"ד
--
מומחה לביטוח, פנסיה ונזיקין
פייפר את כהן, משרד עורכי דין
רח' עין חי 8, הוד השרון 45200* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)