סירוב ביטוח אובדן כושר עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סירוב ביטוח אובדן כושר עבודה
    שיר
    07/02/2010

שלום רב,
    לפני כ 3 חודשים חתמתי על טפסי ביטוח מנהלים מטעם עבודתי.
    מאחר ואני עם עודף משקל שלחו אותי לבדיקות רפואיות ובהם גילו שיש לי סכרת גבולית (מאוזנת ומטופלת).
    לא ידעתי שבהצהרת בריאות הסכרת הגבולית שלי נחשבת כסכרת (חשבתי שרק מי שמטופל באינסולין צריך לדווח על כך) ולכן לא דיווחתי על כך כבעיה.
    לאחר הבדיקות הרפואיות החליטו לא לבטח אותי באובדן כושר עבודה למרות שאין שום סיכון ממשי לבריאותי (עשו גם בדיקות אקו לב והכל היה תקין).
    מה הם הזכויות שלי בתור מבוטחת? האם מותר לי להעביר את הביטוח שלי לחברה אחרת? האם הם קובעים ע"פ ממצאים אלו בלבד אם לבטח אותי או לא? האם עלי למהשיך את ביטוח המנהלים ללא סעיף אובדן כושר עבודה?
    אשמח לדעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ביטוח לאובדן כושר עבודה

ד''ר אודי פרישמן
    08/02/2010

אני מציע לך לא לוותר על ביטוח א.כ.ע בוודאי לא במצבך
    אני מציע לך להתייעץ עם סוכן ביטוח שינסה למצוא לך פתרון בין אם במסגרת מקום העבודה
    ובין אם לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• א.כ.ע

סיגלית
    05/07/2010

ערב טוב .
    בראש או בראשונה מאוד חשוב לדעת דרך איזה חברה מבטחים אותך בביטוח מנהלים ו א.כ.ע .
    בדרך כלל אין בעיה לבטח אדם אשר סובל מסכרת כדורים גבולית .
    במידה ואדם סובל מסכרת אינסולין לא ניתן לבטח .
    מה שאתה יכול לעשות זה לבדוק דרך איזה חברה נעשה הביטוח ולבדוק ישירות מולם למה לא מצרפים אותך .
    ואפשרות שניה היא לבטח את עצמך ב א.כ.ע באופן פרטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח אבדן כושר עבודה

עוד,איל פייפר
    05/07/2010

ערב טוב שיר,

באם הסכרת שלך גבולית, הייתי מציע לך בהחלט לבצע סבב חיתומי בין חברות הביטוח ולבטח את עצמך בביטוח א.כ.ע.

אני בטוח שתהינה חברות ביטוח שכן תקבלנה אותך לביטוח, אולם תמורת תשלום פריימה נוספת.

אייל פייפר, עו"ד
    --
    מומחה לביטוח, פנסיה ונזיקין
    פייפר את כהן, משרד עורכי דין
    רח' עין חי 8, הוד השרון 45200

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו