מחלת מקצוע ותאונות אישיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת מקצוע ותאונות אישיות
    ישעיהו יוסף
    17/03/2010

אני בן 56 עבדתי במפעל יצור כימיקלים בחומרים פעילים בריכוז של 90% בשנת 1985 עד 1995 המפעל לא סיפק אמצעי מיגון כגון: מסכות וחליפות הייתי חסוף גרידה! המפעל עורך לעובדים כל שנה בידקות במקרה והחומרים פגעו בגופם של העובדים כתוצאה מהרשלנות של לא סיפרו ביגוד הולם התגלה אצלי מחלות שונות כגון: בכבד,לחץ דם גבוה,קוצר נשימה בסיכון גבוה מאוד,צריבות בעיינים וכו
    ומאז ועד היום אני בבדיקות ברמב"ם לוקח כדורים חזקים מאוד שאפילו הראפה משפחה כבר אומר לי שזה מסוכן מה אני יכול לעשות כואב לי כאבי ראש הכאות כתוצאה מכך הרופאה התעסוקתי של המפעל פיטרה אותי המפעל לא רוצה להכיר בי שחלתי כתוצאה שהייתי חסוף לחומרים פניתי לרופאים מומחים שהתנו לי חוות דעת רפואית שהם יש להם יכול להבחן אותי ולהכנס למקום עבודה לראות את רשימת החומרים שהייתי חסוף אלהם בריכוז 90% גבוה מה הם אומרים לי לא זה להחומרים זה בגלל שאתה עם כרס בגלל זה אתה חולה סליחה, בשנת 1995 שגילו לי את המחלות אני הייתי עם כרס היית רז ונגיד שיש לי כרס זה הבעיה הייתי חסוף לחומרים לאא אמצעי בטיחות אין מסכה אין חליפה
    מתו 3 אנשים במפעל הזה בשנת 1995-2000 ממחלת סרטן ועוד סובלים מבעיות דומות
    בקיצור זה שערוריה ממש עזוי מושחתות שאין לה! אני צריך שתעזור לי מה אני צריך לעשות במקרים כאלה תודה מראש
    (נ.ב סליחה על האריכות - שהיה לך תמונה ברורה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחלת מקצוע

ד''ר אודי פרישמן
    18/03/2010

לדעתי אחרת את הרכבת
    קיימת תקופת התיישנות של שבע שנים ולמיבט הבנתי היא חלפה
    אם אני מבין נכון המחלו התגלו אצלך ב 1995?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו