מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלת מקצוע ותאונות אישיותישעיהו יוסף17/03/2010
אני בן 56 עבדתי במפעל יצור כימיקלים בחומרים פעילים בריכוז של 90% בשנת 1985 עד 1995 המפעל לא סיפק אמצעי מיגון כגון: מסכות וחליפות הייתי חסוף גרידה! המפעל עורך לעובדים כל שנה בידקות במקרה והחומרים פגעו בגופם של העובדים כתוצאה מהרשלנות של לא סיפרו ביגוד הולם התגלה אצלי מחלות שונות כגון: בכבד,לחץ דם גבוה,קוצר נשימה בסיכון גבוה מאוד,צריבות בעיינים וכו
ומאז ועד היום אני בבדיקות ברמב"ם לוקח כדורים חזקים מאוד שאפילו הראפה משפחה כבר אומר לי שזה מסוכן מה אני יכול לעשות כואב לי כאבי ראש הכאות כתוצאה מכך הרופאה התעסוקתי של המפעל פיטרה אותי המפעל לא רוצה להכיר בי שחלתי כתוצאה שהייתי חסוף לחומרים פניתי לרופאים מומחים שהתנו לי חוות דעת רפואית שהם יש להם יכול להבחן אותי ולהכנס למקום עבודה לראות את רשימת החומרים שהייתי חסוף אלהם בריכוז 90% גבוה מה הם אומרים לי לא זה להחומרים זה בגלל שאתה עם כרס בגלל זה אתה חולה סליחה, בשנת 1995 שגילו לי את המחלות אני הייתי עם כרס היית רז ונגיד שיש לי כרס זה הבעיה הייתי חסוף לחומרים לאא אמצעי בטיחות אין מסכה אין חליפה
מתו 3 אנשים במפעל הזה בשנת 1995-2000 ממחלת סרטן ועוד סובלים מבעיות דומות
בקיצור זה שערוריה ממש עזוי מושחתות שאין לה! אני צריך שתעזור לי מה אני צריך לעשות במקרים כאלה תודה מראש
(נ.ב סליחה על האריכות - שהיה לך תמונה ברורה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מקצוע
ד''ר אודי פרישמן18/03/2010לדעתי אחרת את הרכבת
קיימת תקופת התיישנות של שבע שנים ולמיבט הבנתי היא חלפה
אם אני מבין נכון המחלו התגלו אצלך ב 1995?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)