ביטול ביטוח בריאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטול ביטוח בריאות
    אודל
    06/04/2010

לפני 3 שנים עשיתי ביטוח בריאות בחברת הראל בכל חודש יצא לי לשלם בסך הכללי 250 ש"ח כעת מצאתי לנכון לבטלו עקב כך שזה נראה לי הרבה מידי רציתי לדעת מהם זכויותי אם כבר שילמתי במשך 3 שנים ואם אני מעונינת לעבור לחברה אחרת איזה חברה כדאי ומה העלות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטול ביטוח בריאות

הוספת תגובה

• ביטול ביטוח בריאות

רוני אשכנזי
    07/04/2010

ביטול הביטוח לא מקנה לך שום זכויות מאחר ומדובר בביטוח ריסק (כמו ביטוח רכב).
    היה נכון יותר לברר מה יעלה ביטוח בריאות פרטי דומה בחברה ביטוח אחרת, ע"מ לקבל מושג האם הביטוח שלך יקר ממה שמצוי בשוק ורק אז לקבל החלטה האם לבטלו.
    שיקול נוסף האם לבטל את הביטוח הקיים הינו מצב בריאותך. בכל חברת ביטוח אליה תפני כעת לרכוש ביטוח בריאות, יבקשו ממך למלא הצהרת בריאות. במידה ויש אצלך בעיית בריאות כלשהי, היא עלולה להיות מוחרגת, קרי לא מכוסה ע"י הביטוח שתרכשי.
    לגבי עלויות של ביטוח בריאות, זה תלוי איזה פוליסה רוכשים ומה היקף הכיסוי הנרכש.
    מציע לך לפנות לסוכן הביטוח שלך שייתן לך הצעות ממספר חברות ביטוח לפוליסה עבורך בהיקף כיסוי זהה פחות או יותר ואז תוכלי לקבל מידע עדכני על עלויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו