זכויות מבוטח ניתוח פלסטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכויות מבוטח ניתוח פלסטי
    סימון
    16/05/2010

שלום רב!
    אני מעוניינת לעבור ניתוח תיקון אסימטריה בולטת בשדיים.
    ניתוח זה דורש מיומנות וניסיון רב, לכן רק כירורגים פלסטיים מומחים לנשוא זה יוכלו לבצע אותו.
    בגדול לא ראיתי שיש בקופת החולים כירורג פלסטי המתמחה בבעיה זו, ועל כן איאלץ לפנות לרופא פרטי.
    הבעיה שלי מבחינתי היא רפואית לכל דבר, גורמת לי לבעיות חברתיות, דימוי עצמי נמוך, משקל לא שווה על הגב, בעייה בהתאמת לבוש, בגדי ים וחזיות.
    מה הזכויות שלי לגבי מימון מלא או חלקי של הניתוח, במידה ואנותח על-ידי רופא פרטי שאינו מן הקופה?
    מה הפרוצדורה שעליי לעבור (טפסים, מסמכים ובקשות) ולאן עליי לפנות כדי להתחיל בתהליך ההחזר?
    אני מבטוחת של לאומית זהב

רב תודות
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכויות מבוטח ניתוח פלסטי

הוספת תגובה

• זכויות מבוטח בניתוחים פלסטיים

רוני אשכנזי
    20/05/2010

בעקרון ביטוחים פרטיים אינם מכסים ניתוחים פלסטיים מסיבות אסטטיות או חברתיות, אלא רק אם הצורך הינו רפואי, כמו בעיות בעמוד שדרה וכד'.
    לפיכך באם תמציאי לקופה מסמך מאורטופד המאשר שקיים צורך רפואי לביצוע הניתוח הנ"ל, איני רואה סיבה שהקופה (לאומית זהב) תדחה את בקשתך. בכל מקרה, כדאי שתבדקי מול לאומית זהב האם ניתן לקבל באמצעותם הנחות בביצוע ניתוחים פלסטיים שאינם בעלי רקע רפואי תומך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו