מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנושא ניתוח קוסמטימישהי22/06/2010
שלום רב,
ברצוני לעבור בקרוב ניתוח פלסטי.
אני נמצאת כעת בשירות חובה בצה"ל. ברור לי שהצבא לא יישתתף/יכיר בניתוח מסוג זה, על כן אני מתכננת לקחת מס' ימי חופש אשר בהן אעבור את הפרוצדורה הניתוחית.
ידוע לי שניתוח פלסטי הנו ניתוח אשר נעשה במסגרת פרטית, אך תהיתי האם קיים ביטוח כלשהו (בחברת ביטוח פרטית) אשר אני יכולה לעשות בטרם הניתוח, שיכסה מצבים שונים שחלילה עלולים לקרות כתוצאה מהניתוח (צורך באשפוז מומשך חלילה, זיהום שנוצר ויש להתאשפז בגינו וכו'...)?
ללא ספק אוכל לגשת ב"ראש שקט" יותר לניתוח כזה אם אדע שאני מבוטחת.
אגב, האם דין ביטוח רפואי בקופת חולים שונה מדין הביטוח הרפואי החל עליי כחיילת?
מודה לך מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קוסמטי
רוני אשכנזי23/06/2010אין ביטוח שאת יכולה לרכוש באופן פרטי שיכסה תוצאות של ניתוח שלא מכוסה בביטוח הפרטי.
הצבא אמור לדאוג ולכסות כל בעיה רפואית שארעה לך במהלך השרות הצבאי. היקף הכיסוי אמור להיות כמו היקף הכיסוי הניתן לאזרחי ישראל במסגרת סל הבריאות הממלכתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)