ביטוח סיעודי מורחב משודרג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח סיעודי מורחב משודרג
    רן
    02/07/2010

1. לאחרונה נשלח מכתב מיום 20/06/10 בנושא ביטוח סיעודי מרוחבומשודרג שבו נוספו הטבות חדשות ויעילות שמעניקה התוכנית, אבל עדיין יכלו להודיעולכלל הלקוחות לגבי העדכון הנ"ל ( שדרוג אוטומטי לפוליסה החדשה החל מה-01.07.2010 ) לפני חודש ולא לחכות לשבוע האחרון לפני סוף חודש יוני מכוח הדין והחוק .
    2. בנוסף מוסבר בחוברת "סיעודי מושלם פלוס" כי התעריף עולה לפי כל אוכלוסיית גיל ומתעדכן ומקובל לפי המפקח של חברת הביטוח ( לפי דבריכם "באישור משרד האוצר" ) אבל לצורך העניין בהסברים שם מתחת לטבלה מצוין שהביטוח פוליסה לשנה, קרי, מסתיים בתאריך 31.07.2011 ומה קורה לאחר מכן??? .
    3. בעמוד 12 בחוברת הנ"ל מצוין כי במהלך השנה הנוכחית תוקף הביטוח לשנה בלבד, "ועתיד להתפרסם מכרז לביטוח הסיעודי לחברי הכללית. כתוצאה מכך יתכן ויחולו שינויים במבטח, בכיסוי הביטוחי ובפרמיות", מה יהיה הלאה??? .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ביטוח סיעודי חדש לחברי קופ"ח כללית

מאיה יעקוביאן
    04/07/2010

רן שלום,
    מהפנייה שלך, ניתן להבין כי הנך מתייחס לביטוח הסיעוד המשודרג של קופ"ח כללית וכי אינך שבע רצון מהמהלך...
    לעניות דעתי, קופ"ח כללית יצאה במהלך חשוב ושיפרה את הפוליסה הסיעודית באופן משמעותי.
    אם עד היום, ניתן היה לקבל תגמולי ביטוח ל- 36 חודשים. מעתה, יינתנו תגמולי ביטוח לתקופה של 60 חודשים.
    אם עד היום, תגמולי הביטוח ניתנו למי שאינו יכול לבצע בכוחות עצמות 4 מתוך 6 פעולות יומיומיות, מעתה, יינתן הכיסוי למי שאינו יכול לבצע 3 פעולות יומיומיות או 2 כשאחת מהן היא אי שליטה על הסוגרים.
    תנאי הביטוח שופרו משמעותית ולמרות שהמחיר עלה, הוא עדיין סמלי ביותר ביחס לחלופות אחרות בתחום.
    באשר לתקופת הביטוח הקצובה - כל ביטוח קבוצתי תחום בזמן, כאשר בתום תקופת הביטוח, לרוב, מחדשים אותו לתקופות ביטוח נוספות. אפשרות אחרת היא, לצאת למכרז ולהעביר את הפוליסה הקבוצתית למבטח אחר.
    בכל מקרה, כל המבוטחים יהיו זכאיים לרצף ביטוחי מלא בהמשך דרכם.
    לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח מושלם פלוס[עושקים אותנו]

דובני זכריה
    22/07/2010

אני הצטרפתי לביטוח סעודי של כללית מושלם לפני כשנתיים וחצי.אני התחיבתילשלם את הכסף צמוד למדד והעיסקה התאימה לי.הופתעתי לתוכן מכתב שקיבלת מכללית מושלם ששודגת ועלי לשלם תוך 7 שניםסכום של פי 4 וחצי. לדעתי זו גניבה לאור היום באמתלה שהאוצר אישר לכללית מושלם פלוס לגעת לי בכיס מבלי לקבל אישור ממני.במכתב מודיעים לי שמתאריך 1 ליוני מורידים לי סכום של43 שקל.במקום סכום של 18 שקל בערך .לפי הכתוב במכתב ישנם .2.800.000 מבוטחים.תעשו חשבון איזה קופה עושה החברה עלחשבוננו.דיברתי עם מוקד כללית וביקשתי להמשיך להיות מבוטח בביטוח הבסיסי שעליו אני משלם 18 שקל.שלחתי מכתב רשום.למנכ"ל כללית מושלם מר אלי דפס ולא קיבלתי מכתב תשובה.קיבלתי טלפון מהמוקד ובו נאמר שבמידה ואני לא רוצה שידרוג עלי לבטל את הביטוח.בניגוד לרצונילהמשיך בביטוח הבסיסינאמר לי שיורידו לי את הסכום הגבוהנ של השידרוג. כתבתי מכתב לח"כ שלי יחימוביץ.וכמובןלמפקח על הביטוח במשרד האוצר.בשנת 2011 שהחברה תוציא מכרז חדש.ויש אפשרות שנשלם עוד יותר כסף.עד מתי יעשקו אותנו.אני מצפה שכולם יוציאו מכתבים ויצטרפו למחאתי.בכבוד רבדובני זכריה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח מושלם פלוס - עושקים אותנו

רוני אשכנזי
    22/07/2010

זכריה שלום, ראה תשובתה של מאיה לרן על אותה שאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודק בהחלט! במה שכתבת.

תמי כהן
    19/08/2010

אני מבוטחת בביטוח סיעודי כבר 9 שנים, ועכשיו אני רוצה לבטל אותו.
    כל חודש אני צריכה לשלם להם 35 ש"ח , וגם קראתי כי הביטוח הזה
    ממש לא כדאי בכלל, ולא מכסה שום דבר ממה שהאדם יצטרך בזיקנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רן

מאיה יעקוביאן
    23/07/2010

צהרים טובים,
    לביטוחים הקבוצתיים, יש "כללי משחק" שונים מלביטוחי הפרט.
    יש להם ייתרונות רבים - מחיר נמוך, תנאי הצטרפות מקלים וכד'
    אך יש להם גם חסרונות - הם תחומים בזמן, תוכן הפוליסה והמחיר נקבעים ע"י בעל הפוליסה והמבטח, כשלמבוטחים בקבוצה, לא נותר אלה לקבל את התנאים המוכתבים או לצאת מהפוליסה.

ביטוחים סיעודיים פרטיים, הנם מוצרים יקרים ביותר כך שלעניות דעתי, בכל זאת כדאי ועדיף להמשיך ולהיות מוטחים בביטוח הסיעודי דרך קופ"ח .

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למאיה - "כללי משחק" בביטוח קבוצתי

חיפאית
    24/07/2010

מאיה, יש ביטוחים קבוצתיים גם במקומות עבודה , ועובדה - אפשר לנהוג גם אחרת !!
    לי אישית יש ביטוח יבריאות וסיעוד קבוצתיים בחברת ביטוח דרך מקום העבודה.

לפני שנים אחדות הוצע לעובדים להרחיב את הביטוח ברובד נוסף., שדרוג של הביטוחים.
    אבל אף אחד לא העלה על דעתו לצרף באופן אוטומטי את כל העובדים לשדרוג הזה.

מי שרצה, נשאר עם הביטוח ברובד המקורי,
    מי שרצה הוסיף סעיפים אחדים בלבד מהרובד הנוסף
    מי שרצה שידרג את הביטוח שלו בכל הסעיפים הרובד הנוסף.

אז שלא יספרו שזה לא אפשרי, שאין דבר כזה !!!

לתשומת לב שירותי בריאות כללית: יש אנשים שאין ביכולתם לשלם פי 3,4, 5 ומעלה ממה ששלמו עד עכשיו. , ועדיין הם מעוניינים להמשיך את הביטוח הסיעודי כפי שהיה עד יוני 2010.

איך אפשר להסביר את ההתנהגות של הקופה - מכתב מהקופה בנוגע לשדרוג הגיע אלי ב-30 ביוני ובו כתוב שהחל מ-1 ביולי הביטוח משודרג באופן אוטומטי. האם זה ראוי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיפאית

מאיה יעקוביאן
    25/07/2010

צהרים טובים,
    בביטוחים הקבוצתיים, בעלי הפוליסה הם אלו שקובעים את "כללי המשחק" עבור הקבוצה כולה.
    קבוצה X - מחליטה כך וקבוצה Y - מחליטה אחרת.
    אין ספק שקופ"ח יכלה לעשות דברים בצורה שונה, אך כך הדברים נעשו.

במידה וברצונך להלין, מומלץ כי תפני למחלקת פניות הציבור של קופ"ח כללית ו/או למועצה לצרכנות ו/או למחלקת פניות הציבור של משרד הבריאות.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו