מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוח סעודי ...מיטל04/07/2010
עד 30.6.10 היינו בעלי ואני מבוטחים במכבי וקיבלנו גימלת סעוד (בעלי נכה סעודי) הביטוח הסעודי שולם לנו עד היום ללא בעיות כבר שנה וחצי, צריך להיות משולם במשך 5 שנים.
עקב אי תשלום דמי החבר במכבי במהלך החצי שנה האחרונה, נאמר לי במכבי שיכול להיות שגם הקיצבה שמשולמת לי, תפסק.
האם היום בכל הקשור לבעלי הם יכולים להפסיק לי את הקיצבה? הביטוח היה בכלל ביטוח.
היום חידשתי את החברות במכבי מגן זהב, לי ולבעלי, נאמר לי שהחוב הקיים נמחק והיום אין לי כבר
מגן זהב, רק אם אחדש אותו, ולכן חידשתי.
אודה לך מאוד באם תוכל לענות לי בהקדם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשלום לביטוח סיעודי
רוני אשכנזי04/07/2010את צריכה לבדוק האם הפוליסה הסיעודית שלך במכבי כוללת סעיף שחרור מתשלום פרמיות במקרה של מצב סיעודי. המשמעות הינה שאם קיים סעיף כזה, אזי כל מבוטח שמוגדר כסיעודי פטור מהמשך תשלום פרמיות בגין הביטוח הסיעודי, כל עוד הוא סיעודי. במידה וסעיף זה לא קיים חלה עליך חובה להמשיך ולשלם את הביטוח הסיעודי כתקנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי...
מיטל04/07/2010ואכן יש סעיף האומר שבמשך תקופת תשלום גמלת הסיעוד המבוטח משוחרר מחובת תשלום פרמיה בגין הפוליסה על שמו.
אם הבנתי אותך נכון הם לא יכולים לבטל את הפוליסה של בעלי, רק את שלי כי לא שולמה וזה מקובל עלי, אעשה פוליסה חדשה על שמי. בלי שום קשר אליו, הבנתי נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב.
מיטל04/07/2010מרוב בלבול שכחתי להודות לך, אז אלף תודות על תשובתך המהירה, הקיצבה הנ"ל מאוד חשובה לי, ולא רציתי לאבד אותה .
אלף תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחרור מתשלום פרמיות בביטוח סיעודי
רוני אשכנזי05/07/2010לאור בדיקתך, אכן הם לא יכולים לבטל את הפוליסה הסיעודית של בעלך בשל אי תשלום, מאחר והוא פטור מתשלום, אם אכן סעיף זה קיים כפי בדיקתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)