סיעודי בכללית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיעודי בכללית
    נריה
    08/07/2010

האם ידוע לך ממתי החלה הקופה לגבות ממבוטחיה ביטוח סיעודי? האם זה היה אוטומטי עם הצטרפות למושלם? ואם כן ממתי קיים בכללית הביטוח המושלם ?
    תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיעודי בכללית

הוספת תגובה

• סיעודי בכללית - תגובה

עו"ד אייל פייפר
    15/11/2014

במצב הדברים שאת מתארת , עליך לפנות לעו״ד מתאים.
    רפואה שלמה ובהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח כללית מושלם- סיעודי דקלה

עוד,איל פייפר
    10/07/2010

ערב טוב,
    ביטוח סיעודי כללית מושלם קיים מתחילת העשור הקודם.

לא כל המבוטחים צורפו באופן אוטומטי, אלא היה עליהם לרכוש את הכיסוי ולשלם תמורתו תשלום נוסף.

לפני כמה חודשים נתקלתי במשפחה שהצטרפה לביטוח כללית מושלם בתחילת שנת 2000, ולא סימנה איקס על הביטוח הסיעודי. לפיכך, חברת הביטוח דחתה את תביעתם לתשלום.

הייתי ממליץ לך לפנות לדקלה- מחלרת סיעודי ולבדוק באם הנך מכוסה בגין הביטוח. הטלפון הינו
    036145626, הבדיקה מתבצעת באמצעות מסירת שם משפחה ומספר ת.ז.

שבוע טוב,
    אייל פיפר, עו"ד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כללית מושלם? לא. חברת קיפוח דיקלה

אתי
    06/11/2014

בעקבות תאונת עבודה, הפכתי להיות סיעודית. הייתי מבוטחת ב"מושלם" של הכללית, ולכן פניתי אליהם (בשנת 2011). הם זרקו אותי לחברת דקלה (שלא ידעתי על קיומה בכלל). החברה הזו טרטרה אותי למרות הנכותצ הקשה שלי, ובסוף הם שלחו לי רופא שלהם הביתה. הרופא קבע שאני סיעודית, אבל כרגיל, החברה כל פעם דוחה אותי עם תירוץ אחר. גם הביטוח המושלם מטרטר אותי ודוחה אותי. אני לא יודעת מה לעשות. אני במצב חמור מאוד, ואין רחמים בנפשם. הם מתנהגים באכזריות האופיינית רק לאויבים שלנו.
    בקופת חולים מכבי המצב שונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נריה,

הכללית
    11/07/2010

ביטוח "כללית משלים" של "דקלה" כולל ביטוח סיעודי החל בשנת 1995.
    משנת 1998 קיימת תוכנית השב"ן "כללית מושלם" של ה"כללית" והביטוח הסיעודי
    הקבוצתי נשאר של "דקלה".
    ההצטרפות לביטוח הסיעודי היא בהתאם לבקשת המבוטח וכוללת הליך של מילוי הצהרת בריאות.

נשמח לענות על שאלות נוספות בעתיד.
    רק בריאות,
    יערה, נציגת כללית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו