מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיעודי בכלליתנריה08/07/2010
האם ידוע לך ממתי החלה הקופה לגבות ממבוטחיה ביטוח סיעודי? האם זה היה אוטומטי עם הצטרפות למושלם? ואם כן ממתי קיים בכללית הביטוח המושלם ?
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיעודי בכללית - תגובה
עו"ד אייל פייפר15/11/2014במצב הדברים שאת מתארת , עליך לפנות לעו״ד מתאים.
רפואה שלמה ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח כללית מושלם- סיעודי דקלה
עוד,איל פייפר10/07/2010ערב טוב,
ביטוח סיעודי כללית מושלם קיים מתחילת העשור הקודם.
לא כל המבוטחים צורפו באופן אוטומטי, אלא היה עליהם לרכוש את הכיסוי ולשלם תמורתו תשלום נוסף.
לפני כמה חודשים נתקלתי במשפחה שהצטרפה לביטוח כללית מושלם בתחילת שנת 2000, ולא סימנה איקס על הביטוח הסיעודי. לפיכך, חברת הביטוח דחתה את תביעתם לתשלום.
הייתי ממליץ לך לפנות לדקלה- מחלרת סיעודי ולבדוק באם הנך מכוסה בגין הביטוח. הטלפון הינו
036145626, הבדיקה מתבצעת באמצעות מסירת שם משפחה ומספר ת.ז.
שבוע טוב,
אייל פיפר, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכללית מושלם? לא. חברת קיפוח דיקלה
אתי06/11/2014בעקבות תאונת עבודה, הפכתי להיות סיעודית. הייתי מבוטחת ב"מושלם" של הכללית, ולכן פניתי אליהם (בשנת 2011). הם זרקו אותי לחברת דקלה (שלא ידעתי על קיומה בכלל). החברה הזו טרטרה אותי למרות הנכותצ הקשה שלי, ובסוף הם שלחו לי רופא שלהם הביתה. הרופא קבע שאני סיעודית, אבל כרגיל, החברה כל פעם דוחה אותי עם תירוץ אחר. גם הביטוח המושלם מטרטר אותי ודוחה אותי. אני לא יודעת מה לעשות. אני במצב חמור מאוד, ואין רחמים בנפשם. הם מתנהגים באכזריות האופיינית רק לאויבים שלנו.
בקופת חולים מכבי המצב שונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נריה,
הכללית11/07/2010ביטוח "כללית משלים" של "דקלה" כולל ביטוח סיעודי החל בשנת 1995.
משנת 1998 קיימת תוכנית השב"ן "כללית מושלם" של ה"כללית" והביטוח הסיעודי
הקבוצתי נשאר של "דקלה".
ההצטרפות לביטוח הסיעודי היא בהתאם לבקשת המבוטח וכוללת הליך של מילוי הצהרת בריאות.
נשמח לענות על שאלות נוספות בעתיד.
רק בריאות,
יערה, נציגת כללית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)