קבלת עותק פוליסה מקופ"ח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבלת עותק פוליסה מקופ"ח
    שושית
    11/07/2010

שלום, אני מתייחסת בעיקר לפוליסות של קופות החולים עם חברות ביטוח, משום מה קופות החולים אינן מעונינות לתת לנו המבוטחים עותק מלא של הפוליסה - הקבוצתית - הבמטחות אותנו המבוטחים. רק תקצירים. כיצד ניתן להכריח את הקופה להמציא לי את הפוליסה המלאה ? אנחנו כמבוטחים איננו צד לניהול של מו"מ אחת לכמה שנים כאשר הקופה, ולא משנה איזו קופה, מסיימת את ההתקשרות שלה עם חברת הביטוח ופונה לביצוע מיכרז ו/או מו"מ על פוליסה קבוצתית חדשה. אני חברה במאוחדת ומעולם לא הצלחתי לקבל עותק של פוליסה. מה דעתכם - האם הקופה חייבת להמציא לי עותק מלא של הפוליסה ואם היא איננה מוכנה מה אוכל לעשות בנדון ? בברכה שושית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שושית

מאיה יעקוביאן
    11/07/2010

בוקר טוב,
    אין ספק שיש טעם נפגם במצב שבו גופים כגון חברות ביטוח וקופות חולים משווקים מוצרים ביטוחיים מבלי לאפשר לצרכן לעיין בהם ולבחור באופן מושכל אם להצטרף או לא.
    כצרכנית, שמורה לך הזכות להעלות את הסוגייה בפני המועצה לצרכנות ואף בפני המפקח על הביטוח במשרד האוצר.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו