בירור תביעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור תביעה
    קרנינה
    11/07/2010

נוצר מצב שאני מבוטחת פעמיים בביטוח בריאות - דרך מקום העבודה שלי ודרך מקום העבודה של אימי.
    הביטוחים דומים באופיים אך שייכים לפוליסות שונות.
    לאחרונה עברתי ניתוח חירום ונאמר לי בכל אחת מהחברות שאני אכן זכאית להחזר של מחצית משכר המנתח לו היה זה ניתוח מתוכנן ושעלי לשלוח להן בפקס את מכתב השחרור מבית החולים (הניתוח היה בביח ציבורי).
    האם מותר בעצם לתבוע את 2 חברות הביטוח במקביל? אם אני משלמת פרמייה ל-2 חברות זה נשמע לי הגיוני שאין עם זה בעיה, מצד שני זה נשמע לי קצת מוזר...
    מה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירור תביעה

הוספת תגובה

• קרנינה

מאיה יעקוביאן
    12/07/2010

קרנינה שלום,

מצב של כפל ביטוחי, אינו נכון עבור המבוטח, הנדרש במרבית המקרים לשלם פרמיה כפולה בעוד שבעת הצורך, יוכל לנצל רק פוליסה אחת.
    במקרה של סעיפים פיצויים, כגון זה שהעלית בפנייתך, בהחלט ניתן לתבוע את שתי הפוליסות ולקבל משתיהן תגמולי ביטוח.

ראשית, אני ממליצה לך להגיש תביעה בשתי הפוליסות.
    שנית, אני ממליצה לך לפנות לייעוץ אצל יועץ ביטוח מומחה, אשר יוכל להסביר לך את ההבדלים והכפילויות בשני המוצרים שברשותך ויסייע לך בבחירת הפוליסה הטובה יותר ובביטול הפוליסה הפחות טובה.

אשמח לעמוד לרשותך בכל עת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו