מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בירור תביעהקרנינה11/07/2010
נוצר מצב שאני מבוטחת פעמיים בביטוח בריאות - דרך מקום העבודה שלי ודרך מקום העבודה של אימי.
הביטוחים דומים באופיים אך שייכים לפוליסות שונות.
לאחרונה עברתי ניתוח חירום ונאמר לי בכל אחת מהחברות שאני אכן זכאית להחזר של מחצית משכר המנתח לו היה זה ניתוח מתוכנן ושעלי לשלוח להן בפקס את מכתב השחרור מבית החולים (הניתוח היה בביח ציבורי).
האם מותר בעצם לתבוע את 2 חברות הביטוח במקביל? אם אני משלמת פרמייה ל-2 חברות זה נשמע לי הגיוני שאין עם זה בעיה, מצד שני זה נשמע לי קצת מוזר...
מה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרנינה
מאיה יעקוביאן12/07/2010קרנינה שלום,
מצב של כפל ביטוחי, אינו נכון עבור המבוטח, הנדרש במרבית המקרים לשלם פרמיה כפולה בעוד שבעת הצורך, יוכל לנצל רק פוליסה אחת.
במקרה של סעיפים פיצויים, כגון זה שהעלית בפנייתך, בהחלט ניתן לתבוע את שתי הפוליסות ולקבל משתיהן תגמולי ביטוח.
ראשית, אני ממליצה לך להגיש תביעה בשתי הפוליסות.
שנית, אני ממליצה לך לפנות לייעוץ אצל יועץ ביטוח מומחה, אשר יוכל להסביר לך את ההבדלים והכפילויות בשני המוצרים שברשותך ויסייע לך בבחירת הפוליסה הטובה יותר ובביטול הפוליסה הפחות טובה.
אשמח לעמוד לרשותך בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)