בדיקת מוטציה JAK2

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת מוטציה JAK2
    דליה
    26/07/2010

קיבלתי הפניה מרופא קופח לביצוע הבדיקה ,נמסר לי טופס 17 שבו רשום: J0691 GREUTZFELDT -JAKO OIS
    ניגשתי עם זה לבית החולים על מנת לעבור את הבדיקה ,אמרו לי שם שהקוד לא מתאים וצריך להיות עפ הרישומים אצלהם 83896 ,הפנו אותי למוקד קופח בבית החולים ושם הפקידה מיד ביטלה את טופס 17 ושלחה בקשה חדשה לאישור.לאחר שעתיים של המתנה וטירטור,הבקשה הגיע למוקד הרפואי של קופח ושם יצרו קשר עם הרופא המטפל .ההוראה שהרופא המטפל אומר לכולם שהבדיקה עולה כסף 1000 שח.בעקיפין הבנתי שלא מאשרים לפני שעושים בדיקת מח עצם.
    מה אני אמורה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת מוטציה JAK2

הוספת תגובה

• דליה

מאיה יעקוביאן
    26/07/2010

דליה שלום,
    פורום זה עוסק בביטוחי בריאות וסיעוד. האם יש ברשותך ביטוח בריאות ואת מעוניינת לקבל החזר כספי בגין הבדיקה?

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

דליה
    26/07/2010

יש לי ביטוח משלים וגם ביטוח רפואי פרטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דליה

מאיה יעקוביאן
    27/07/2010

בוקר טוב,
    אם כך, מומלץ שתבדקי בפוליסה הפרטית שלך האם יש לך כיסוי לשירותים אמבולטוריים. במידה וכן, תוכלי להגיש תביעה במסגרת הסעיף המעניק כיסוי לבדיקות אבחנתיות.

הנני ממליצה שתפני לחברת הביטוח לבירור זכאותך.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו