מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תביעת אובדן כושר עבודה או נכות?פנינה בארי04/08/2010
אני בת 55 חולת COPD מבקשת לדעת מה עדיף לי. האם לתבוע את חברת הביטוח על אובדן כושר עבודה או לתבוע נכות מהמוסד לביטוח לאומי.
אני לא יכולה לעבוד בכלל. אני זקוקה לעזרה, שכרגע ניתנת לי ע"י המשפחה, בפעולות הכי פשוטות. אני מחוברת לחמצן 24 שעות ביממה.
האם בתביעה נגד חברת הביטוח אני גם זכאית לעזרה סיעודית כמו בתביעה נגד הביטוח הלאומי?
אני מוזמנת לוועדה בביטוח הלאומי בשבוע הבא.
אשמח להתייחסותכם
תודה
פנינה בארי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנינה בארי
מאיה יעקוביאן04/08/2010פנינה שלום,
הנך מתארת מצב מורכב אשר אינו מאפשר מתן ייעוץ והכוונה ללא בחינת מסמכים רפואיים והבנת המצב לעומקו.
אין ספק שהמצב המתואר בפנייתך, מחייב סיוע מביטוח לאומי וייתכן שגם מגופים נוספים.
חשוב מאוד לבצע בחינת זכאות ולהתכונן היטב לקראת הוועדה.
אם תרצי, אשמח לתאם פגישה ולסייע.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתביעת נכות או תביעה על אובדן כושר ע
פנינה בארי04/08/2010הואיל ואני מוזמנת לוועדה בביטוח לאומי ביום שני הקרוב 9.8.10 אין לי מספיק זמן להתייעץ.
אוסיף פרט חשוב - שאני מועמדת להשתלה. האם זה משנה את תשובתך?
האם אפשר להתייעץ איתך טלפונית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנינה בארי
מאיה יעקוביאן04/08/2010פנינה שלום,
הגעה לוועדה ללא כל הכנה מוקדמת, תפעל פשוט לרעתך!
בכדי לסייע לך להשיג את כל הזכויות להן הנך זכאית, יש לעיין במסמכים, לבחון את הכיסויים הביטוחיים ולצייד אותך בכלים עמם תוכלי לגשת לוועדה.
אני מבינה את דחיפות הנושא ואנו במשרד יודעים לטפל גם בנושאים בהולים מאלו.
אנא צרי עמי קשר בשעות הבוקר. נעשה כמיטב יכולתנו.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבדן כושר עבודה
פנינה בארי30/08/2010היי מאיה
הוועדה בביטוח לאומי קבעה לי 100% נכות וקיצבה של 2503 ש"ח לחודש, סכום שאין מצב שאוכל להתקיים ממנו.
בזמנו ייעצת לי לבדוק אם אני יכולה להמשיך את הביטוח שלי (ריסק).
חברת הביטוח שלחה אלי את הטפסים היום ואני אמורה לחתום ולהחזיר להם. הסכום ייגבה רטרואקטיבית מינואר השנה, מועד בו הפסקתי לעבוד.
מה שמדאיג אותי, זה שהסוכן שדיבר איתי בטלפון שאל אותי איך הבריאות ועניתי לו שהיא בסדר.
אמנם בטפסים שהם שלחו אלי לא מוזכר מצב הבריאות ואין מקום להצהרת בריאות.
האם למלא את הטפסים בלב שקט?
תודה
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנינה בארי
מאיה יעקוביאן31/08/2010פנינה שלום,
אין לי אפשרות לענות על שאלתך מבלי לראות את הטפסים.
אני אהיה בחופשה עד ה- 2/9
אנא צרי עמי קשר טלפוני לאחר מועד זה.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)