ביטוח סיעודי שאלה לרוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח סיעודי שאלה לרוני
    עופר R
    06/10/2010

הי רוני , אני אפוטרופוס של דוד שלי ובניירת שמצאתי אני מזהה שהדוד שלי היה משלם ביטוח סיעודי שנים כאשר באותה תקופה כל הכנסותיו היו בחברת מנוהלים בחברת עוצ"מ לאנשי המושבים כאשר ניהלתי שיחה עם הפקידה של החברה נאמר לי שכאשר הדוד שלי הוציא מעוצ"מ את הפקדונות שלו באופן אטומטי גם פוליסת הביטוח מתבטלת [ כ- 40 שנה הוא שילם ביטוח סיעודי לעוצ"מ יש לי קבלות של התקופות הנ"ל ]בכול הניסיונות שלי לברר איתם האים נכון הדבר הם מנסים לומר לי שאין שום פוליסה ולי יש ניירת שאומרת אחרת שאלתי היא : 1. ברגע שהוציא את הכספים שלו הפוליסה אכן מתבטלת ? 2. דוד שלי לא קיבל שום מכתב שאומר לו על משנה זהירות ושלא יעשה צעד כזה שעלול לפגוע למשל בפוליסה שלו . אני חסר אונים יש לי הרושם שפשוט מנסים לעבוד עלי לתשובתך אודה מראש עופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטוח סיעודי שאלה לרוני

הוספת תגובה

• ביטוח סיעודי שאלה לרוני - תגובה

רוני אשכנזי
    07/10/2010

עופר R - בכדי שאוכל לענות לשאלתך, אני צריך לקרוא מה כתוב בפוליסת הביטוח הסיעודי שהייתה לו, או לחילופין מה כתוב בהסכם הפקדונות שלו לגבי הביטוח הסיעודי ותקפותו לאחר משיכת הפקדונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לרוני

עופרR
    07/10/2010

הי רוני
    אני מנסה לקבל מהם העתק של הפוליסה והם בשלהם אומרים לי כי זה חומר ישן וכנראה אין אפשרות לקבל כי הם לא מוצאים כלום בנושא "פעם הייתה פוליסה כזו "
    יש לי רק חשבוניות על קבלת תקבול מהם עבור התשלום לפוליסה שחייבו את הדוד שלי
    במשך כול השנים
    ועוד שאלה נניח שהדוד שלי בתקופה שהוציא את כספי התגמולים שלו מעוצ"מ כבר אז התחילה המחלה אצלו [ דימנסיה אלצהיימר] ולא היה בריא מבחינת החלטות שהוא עצמו עשה גם אז אין לנו שום התייחסות והבנה מצידם ??כל השנים הוא שילם את הפוליסה לתקופה שהוא יצטרך את העזרה הזו ועכשיו אני צריך להילחם בקיר אטום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוליסת סיעוד

אייל פיפר,עוד
    23/10/2010

שלום רב,

גם אם מצאת הקבלות, יש לבצע בדיקה מתי קרה מקרה הביטוח, כלומר: מתי הפך המבוטח לסעודי.

באם עברו 3 שלוש מיום הפיכתו לסעודי, חלה התיישנות .

לאחרונה נתקלתי במקרה דומה, קרן השתלמות אשר הייתה מבטחת ציבור עובדים בפוליסת ביטוח למחלות, נכות. המבוטח שהיה בקשיים כלכליים עקב מחלתו, ניאלץ לפדות את הכספים מקרן ההשתלמות, לא לפני שהוסבר למבוטח כי בעצם פדיון הכספים המבוטח לא יהיה מכוסה יותר ולא יוכל תבוע מקרן ההשתתלמות כספים.
    אציין כי המבוטח היה במשא ומתן מול הביטוח לאומי לגבי נכותו ואף קרן ההשתלמות וחברת הביטוח היו מודעת לכך.

לפיכך, לחברת הביטוח וכן לקרן ההשתלמות ישנה חובת גילוי לוודא במקרה זה, כי המבוטח מודע לכך כי זכוויותיו יאבדו, כמו במקרה של אביך.

בברכה,
    אייל פייפר,עוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו