מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על מצב בריאותי וביטוח אובדן כונעהו09/11/2010
שלום רב!
אני פיזיוטרפיסטית בת 38. בבואי לעשות ביטוח אובדן כושר עבודה דרך חברה שעושה ביטוח ייחודי לפיזיותרפיסטים, הצהרתי על כך שבתחילת ההריון השני שלי היה לי אירוע קצר מאוד של ספק TIA שבעקבותיו אושפזתי יומיים עמ"נ לערוך MRI ובו התגלה מוקד איסכמי ישן שאינו קשור לSUSP TIA. קרישיות יתר נשללה לאחר הלידה בסדרת בדיקות ואני נחשבת בריאה לחלוטין. בדחייה של החברה נכתב "ברקע מוקד איסכמי ישן וקרישיות יתר".
האם ייתכן שלא אוכל לעשות ביטוח עקב סילוף/בורות/חוסר הבנה של מצבי הבריאותי (בפירוש נשללה קרישיות יתר!!!)? האם יש משהו שבאפשרותי לעשות בנידון? האם המוקד האיסכמי הישן שייתכן והיו בודקים היה קיים בחלק ניכר מהאוכלוסיה הוא עילה מספקת לאי-ביטוח? אשמח לתשובתכם ולדעתכם, נעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על מצב בריאותי וביטוח אובדן כו - תגובה
מאיה יעקוביאן10/11/2010אביב שלום,
במידה ונשללה האפשרות לקרישיות יתר והדבר תועד במסמכים הרפואיים, מומלץ כי תסבי את תשומת לב החתם בחברת הביטוח, תעבירי בשנית את המסמכים הרפואיים
הרלוונטיים ואני סבורה כי הם יסכימו לקבלת לביטוח.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)