ביטוח סיעודי של מכבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח סיעודי של מכבי
    איריס
    17/11/2010

שלום רב
    אתמול גיליתי במקרה כי הביטוח הסיעודי של מכבי שעשיתי בזמנו בעלות של שקלים בודדים לחודש, תעריפו עלה פלאים!
    אני בת 50 משלמת כ-52 שח לחודש
    בעלי בן 52- משלם 62 שח לחודש
    והילדים בשנות העשרים לחייהם- 4 ש"ח לחודש

סה"כ מסתכם ב-125 שח לחודש בערך

האם הביטוח הזה הוא חיוני? מקווה שלא נזדקק לו- אבל האם הוא עונה על הצרכים?
    או שמא כדאי לבטלו?
    האם להמשיך בכלל את הביטוח לילדים שלי שהם בני 16-25?

אני ממש לא מבינה כלום בעניין
    אודה לכם על תשובה שתראה לי את הדרך הנכונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטוח סיעודי של מכבי

הוספת תגובה

• ביטוח סיעודי של מכבי - תגובה

מאיה יעקוביאן
    17/11/2010

איריס שלום,

הביטוח הסיעודי חיוני ביותר, משום שהוא מעניק גמלה חודשית למבוטח אשר נמצא במצב סיעודי (מצב בו המבוטח אינו יכול לבצע פעולות יומיומיות פשוטות בעצמו, כגון להתקלח, לאכול, להתלבש וכו').

מצב סיעודי, חו"ח עלול לקרות בגיל זיקנה, אך גם לילדים ולאנשים צעירים, כתוצאה מתאונת דרכים, כתוצאה ממחלה כמון סרטן וכד'.

כשאדם מגיע למצב כזה, יוקר המחייה הוא גבוה ביותר, הן במקרה של שהייה במוסד סיעודי והן במקרה של סיעוד בבית (עובד זר וכו') ולכן, חשוב שיהיה לנו מקור הכנסה בטוח ומובטח מראש.

הפוליסה של מכבי, מעניקה במקרה סיעוד, עד 10,000 ש"ח בחודש, העלות שלה ביחס לפוליסות שניתן לרכוש באופן פרטי (לא באמצעות קופ"ח), היא סמלית בלבד
    ולכן, מאוד מומלץ שלא לבטלה.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד שלא יחוקק חוק העובד הסיעודי הזר

אדוה
    20/12/2010

חוק שיגדיר את תנאי העסקתו , בסופו של דבר נבין כולנו כמה שהם חייכנים וכיו"ב הם ברגע שיחזרו למולדתם לא יכירו אותכם בכלל כל עוד ואין חוק המסדיר העסקת העובד /ת הזר/ה הפסיקה נעסית ע"פ הפסיקה של עובד סיעודי ישראלי קודם כל הוא צריך להיות מוגדר בחוק הסיעוד לעובד הזר תארו לכם מצב שהעובד אוכל אצלכם ישן אצלכם והכל ניתן לו לבסוף יתבע אותכם דמי כיס ועוד המון דברים ש.נ שבת 150%וגם פרמיות עבור פנסיה עבור התקופה שעבד אצלכםהחל מינואר 2011 כל הזכאים ישלמו לעובד הסיעודי באבי אביהם אים החוק לא ישונה תיתבעו ובגדול על כל הדברים האלה הן ע"י העובד והן בסיוע קו לעובד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו