כפילות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כפילות
    נירה
    20/11/2010

היי ברשותי בטוח סעודי של חברת מגדל וכן בטוח סעודי של המושלם של קופת חולים הכללית. האם יש בכך סיבה שלא אקבל בבוא הזמן תמורה משתי החברות? בתודה נירה פיאלקוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כפילות

הוספת תגובה

• כפילות - תגובה

מאיה יעקוביאן
    21/11/2010

נירה שלום,
    בקרות מקרה הביטוח, תוכלי לקבל תגמולי ביטוח משני הביטוחים גם יחד.
    לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האים ניתן לומר שאפשר לעשות כן גם

אדוה
    20/12/2010

עים ביטוח לאומי-סיעודי או שעד כאן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותו דבר -כפילות זו המילה הנכונה

אדוה
    23/12/2010

ולא החרגה כפי שכתבתי קודם לכן, מה קורה בין ביטוח לאומי ובין קופ"ח אני יכולה לקבל משניהם? וגם מביטוח פרטי אחר? האים כל כפילות היא טובה?בדרך כלל הכל ממוסד מלבד הפרטי כי הפרמיה יורדת ונילקחת בין אים את רוצה או לא באופן אוטומאטי מהשכר כחבילה בילתי ניתנת לפירוק,כך אמרו לנו אז כיום אני די בוגרת ומבוגרת כדי לא להסכים לכל, מי חשבה אז כי המעסיק במיקרה שלי המעסיקה מרמה אולי גם אותה רימו והיא מסרה רק מה אמרו לה את כולן/ם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו