טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי
ברשותי בטוח סעודי של חברת מגדל וכן בטוח סעודי של המושלם של
קופת חולים הכללית.
האם יש בכך סיבה שלא אקבל בבוא הזמן תמורה משתי החברות?
בתודה
נירה פיאלקוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ולא החרגה כפי שכתבתי קודם לכן, מה קורה בין ביטוח לאומי ובין קופ"ח אני יכולה לקבל משניהם? וגם מביטוח פרטי אחר? האים כל כפילות היא טובה?בדרך כלל הכל ממוסד מלבד הפרטי כי הפרמיה יורדת ונילקחת בין אים את רוצה או לא באופן אוטומאטי מהשכר כחבילה בילתי ניתנת לפירוק,כך אמרו לנו אז כיום אני די בוגרת ומבוגרת כדי לא להסכים לכל, מי חשבה אז כי המעסיק במיקרה שלי המעסיקה מרמה אולי גם אותה רימו והיא מסרה רק מה אמרו לה את כולן/ם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד