סוגי ביטוח רצויים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוגי ביטוח רצויים
    מור שלום
    12/12/2010

שלום אני גמלאי צבא קבע ומבוטח בביטוח בריאות וביטוח סיעודי דרך צהל. בנוסף אני מבוטח בביטוח בריאות של נכי צהל דרך חברת הראל. אני מבוטח בקופת חולים כללית בביטוח מושלם אני מבוטח גם בחברת דיקלה בביטוח תאונות אישיות אשתי מבוטחת בביטוח סיעודי דרך צהל. בנוסף היא מבוטחת בביטוח בריאותוסיעודי דרך חברת כלל. היא גם מבוטחת בקופת חולים כללית בביטוח מסוג פלטינום. השאלות שלי הן: 1 האם סוגי הביטוח הקיימים מספיקים ואם לא מה צריך להוסיף? 2 במקרה של קרות מקרה ביטוחי למי פונים תחילה והאם יש סדר עדיפות במקרה של תביעה בתודה מור שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוגי ביטוח רצויים

הוספת תגובה

• סוגי ביטוח רצויים - תגובה

מאיה יעקוביאן
    12/12/2010

שלום,
    לעניות דעתי, אתה ואשתך מחזיקים במגוון רחב מדי של ביטוחים וייתכן שאתם משלמים כסף רב על כפל ביטוח, שלא לצורך.

אני ממליצה לך לבחון לעומק את התיק הביטוחי, לערוך השוואות בין המוצרים השונים
    ולבדוק מה נחוץ ומה לא.

במידה ותרצה להיעזר בשירותנו, תוכל לקבל שובר מצה"ל ולתאם עמנו פגישה.
    נשמח לעמוד לרשותך בכל עת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אים יש לך מושלם של הכללית או של

אדוה
    20/12/2010

קופ"ח אחרת אז גם שם יש לך ביטוח סיעודי בעצם למה שלא תישתמש בכל המבטחים לאחר שתיבדוק שאין החרגות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו