חוק הסיעוד לעובד הזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוק הסיעוד לעובד הזר
    אדוה
    26/12/2010

חוק הסיעוד לעובד/ת הזר הסעודי? למה כל העלות נופלת על המעסיק/ה הסיעודי? והילדים הנכים, שהם במיקרה הכי חלשים פיזית ובהרבה מיקרים גם נפשית בחברה הישראלית. אני חושבת שצריך להפעיל אצל הגורמים הרלוואנטיים שיחוקק חוק ברור שבו ידע כל עובד סיעודי עים מה הוא בא ועים איזה שכר יצא. עים כל הכבוד לעובד הזר הוא בא לדפוק קופה וללכת לביתו ,נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוק הסיעוד לעובד הזר

הוספת תגובה

• למה אני לא מקבלת תשובה לשאלה?

אדוה
    26/12/2010

היא עלתה פעם אחת בפורום ע"י ולא קיבלה שום תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אני לא מקבלת תשובה לשאלה?

אדוה
    26/12/2010

היא עלתה פעם אחת בפורום ע"י ולא קיבלה שום תשובה.האים תת סעיף נחשב לשוני בהיתייחסות נניחמ הגב בנוי מהמון חוליות משהב"ט נאמר מכיר רק בגב תחתון, ואילו ביטל"א מכיר באותו סעיף ראשי של לקוי גם בסעיף הראשי אבל בתת סעיף נירשם שהם מכירים בסעיף אחר בעמוד השידרה מה אז?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוק הסיעוד לעובד הזר - תגובה

מאיה יעקוביאן
    26/12/2010

אדוה שלום,
    פורום זה עוסק בביטוח בריאות ובביטוח סיעוד.
    אי שביעות רצון והצעות לשיפור לגבי חוקים, רצוי להפנות לגורמים הרלוונטיים.
    במידה ויש לך שאלה קונקרטית בנושא ביטוח בריאות או ביטוח סיעוד,
    נשמח לענות.

יום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו