מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כפילות בביטוח סיעודינעים31/12/2010
שלום.
יש לי שאלה בנושא ביטוח סיעודי .
אני בן 60 ויש לי 5 ביטוחים שאני משלם פרמיות עבור ביטוח סיעודי ב-3 חברות שונות
3 ביטוחים - בהראל , 1 - בדקלה של קו"ח , 1 - בכלל .
בכל אחת יש לי כיסוי של 3000-4000 ש"ח למשך 5-6 שנים .
שאלתי :
1. האם לא תהיה כאן כפילות באם אצטרך את הביטוח הסיעודי בעתיד ?
2. האם עשיתי נכון שעשיתי מספר ביטוחים כאלה .
3. כיצד הכיסויים יבוצעו בפועל באם אצטרך .
4. האם מומחלץ לשפר או לשנות את הביטוחים שעשיתי .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפילות בביטוח סיעודי - תגובה
מאיה יעקוביאן02/01/2011נעים שלום,
מרבית הביטוחים הסיעודיים הם על בסיס פיצוי, כך שבקרות מקרה הביטוח, ניתן לקבל תגמולי ביטוח במקביל מכל הביטוחים שברשותך.
יש לבדוק האם הפוליסות שרכשת מעניקות פיצוי (סכום כספי הניתן כגמלה חודשית, ללא תלות בהוצאות שהוציא המבוטח בפועל) או שיפוי (החזר כספי בגין הוצאה כספית שהייתה למבוטח).
בשל גובהו של יוקר המחייה של האדם הסיעודי במדינת ישראל, אשר יכול לנוע בין 11,000 ש"ח ל- 25,000 ש"ח או יותר, כדאי שיהיה לכל אחד, יותר מביטוח סיעודי אחד.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)