מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת הפוליסה ע"י חברת הביטוחשמעיה פנינה31/12/2010
שלום
אני מטפלת אצל זוג קשישים שהבעל עיוור מוחלט מזה 5 שנים כשהגשתי בקשה מאת ביטוח סיעודי דקלה שכעת הוא זקוק להפעלת הסעוד של הביטוח קבלתי מהם תשובה מתסיסה שלא רק שלא יקבל את מה שמגיע לו החברה מבטלת לאלתר את הפוליסה שלו לאחר ששלם מזה עשר שנים. לאחר משא ומתן שלי המטפלת איתם החליטו להחזיר לקשיש רק את ששת החודשים האחרונים שבהם בוטל הביטוח ותם הדיון בתיק,
אני רוצה לציין שהקשיש וביתו לעניין לא קיבלו שום פוליסה מן החברה עצמה בשום יום או שנה בחברת ביטוח מצוי חתימה שלהם רק עבור מושלם ,
כמי שחברה בכללית אני יכולה להיות עדה כי חברת הביטוח אף פעם לא ביקשה ממני שום חתימה לגבי שום ביטוח סעודי שעשו לגבי או למשפחתי וכן לא ביקשו אף שום פתק אישור או חתימה מין הרופא המטפל שלי ועשו לי ןלכול משפחתי ביטוח סעודי ללא ידעתי אף לבנותי בנות ה6. בעקבות זאת אני חושבת שיש פה עלות לטביעה ואין מצב שהקשיש לא יקבל את המגיע לו או בתשלון הביטוח או בתשלום כול הכסף ששלם לחברה שכן החברה הפרה את החוזה ולא הקשיש .
אנא אני פונה אליכם ביעוץ מה לעשות בכדי לעזור לזוג הנחמד שכן טובת הנאה אין לי אבל בשבלם זהו שיפור איכות החיים בתודה שמעיה פנינה 0525374618.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תביעת סיעוד כנגד דקלה- ביטול פוליסה
עוד אייל פיפר31/12/2010ערב טוב פנינה,
קראתי את המקרה שאת מתארת בעיון רב, ואני מזדהה עם המקרה.
זאת לא הפעם הראשונה שאני נתקל בהתנהגות כזאת של חברת דקלה, אשר גובה מצבור המבוטחים שלה את הפריימות החודשיות במשך מספר שנים, אולם שעה שקורה מקרה ביטוח, ובו זקוקים הקשישים לכספים, אשר מגיעים להם, חברת דקלה מבטלת את הפוליסה.
לאחרונה טפל משרדי במקרה של אישה קשישה אשר הייתה חולת במחלה פסיכארטית אשר הייתה קיימת לה טרם ההצטרפות של הקשישה לפוליסת הסעוד בדקלה.
בקופת חולים לפני כ-10 שנים הבטיחו לה, אם תצטרפי לביטוח, יהיה בסדר אם יקרה משהו אנו נשלם לך למרות הבעיות הרפואיות שלך.
למיותר לציין שהשקשישה לא קיבלה העתק הפוליסה מעולם! בדיוק כפי שאת מתארת.
לימיים הקשישה חלתה והפכה לחולת אלצהיימר. בנם הגיש בשמם תביעת סעוד לדקלה, וחברת דקלה דחתה אותם בטענות שונות ודאגה להשיב להם את הפריימות ששולמו, בדיוק כפי שעשתה לזוג הקשישים, אשר את מתארת!.
בנם המיואש פנה אליי לבדיקת העניין. לאחר בדיקת העניין וסדרת התכתבויות עם דקלה, הושב לו כספו ושלמו לקשישה כספים.
לפיכך, לא הייתי מרים ידם כנגד דקלה. אלו מסוג המקרים שלעיתים בבדיקהמשפטית נכונה, ניתן לנסות ולהוציא את הכספים מחברת הביטוח.
אשמח לעמוד לשירותך.
אייל פייפר, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)