מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלמה לאחר ניתוחאורן03/01/2011
שלום,
לפני כחודש עברתי ניתוח בגב שבעקבותיו אני נמצא כרגע בהחלמה שאמורה להימשך כחודשיים.
עלות הניתוח כוסתה ע"י קופ"ח והביטוח הפרטי שיש לי. כמו כן, הסבירו לי שאני אמור לקבל פיצוי כספי על ימי-מחלה, מעבר ל-21 ימים.
בביה"ח הסבירו לי שאני אמור לקבל פיצוי על עצם העובדה שעברתי ניתוח. האם זה רלבנטי והאם יש זכויות / פיצוי נוספחם שאני אמור לתבוע ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה לאחר ניתוח - תגובה
מאיה יעקוביאן04/01/2011אורן שלום,
ממה נבע הצורך בניתוח הגב?
היכן בוצע הניתוח?
איזה ביטוח פרטי יש ברשותך?
האם הכיסוי לניתוחים פרטיים הוא במסלול משלים לביטוח המשלים או במסלול כיסוי מורחב לניתוחים?
באיזה אופן הביטוח שלך השתתף בעלות הניתוח?
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלמה לאחר ניתוח
אורן04/01/2011מאיה שלום,
בהמשך לשאלותייך, הניתוח בוצע לאור פריצת דיסק בגב-תחתון, כתוצאה מחבלה במהלך השירות הצבאי (לפני יותר מ-10 שנים).
הביטוח המשלים של קופה"ח (כללית "מושלם") והביטוח הפרטי שיש לי (ביטוח מורחב של חברת "דיקלה") הם שכיסו את כל ההוצאות עבור המנתח ועבור הניתוח והאשפוז בביה"ח (בוצע ב"אסותא").
האם מעבר לזה יש זכויות נוספות ו/או מקום לתביעת-פיצוי מול חברת הביטוח ?
תודה על הסיוע, אורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלמה לאחר ניתוח - תגובה
מאיה יעקוביאן06/01/2011אורן שלום,
בפרק הניתוחים בפוליסה של חברת דקלה,
ייתכן שישנו סעיף, לפיו ניתן פיצוי למבוטח אשר עבר ניתוח בבי"ח פרטי ולא תבע את חברת הביטוח בגין מלוא ההוצאות.
תבדוק אם ישנו סעיף כזה והעתק את הטקסט לפורום.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)