החלמה לאחר ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלמה לאחר ניתוח
    אורן
    03/01/2011

שלום,

לפני כחודש עברתי ניתוח בגב שבעקבותיו אני נמצא כרגע בהחלמה שאמורה להימשך כחודשיים.

עלות הניתוח כוסתה ע"י קופ"ח והביטוח הפרטי שיש לי. כמו כן, הסבירו לי שאני אמור לקבל פיצוי כספי על ימי-מחלה, מעבר ל-21 ימים.

בביה"ח הסבירו לי שאני אמור לקבל פיצוי על עצם העובדה שעברתי ניתוח. האם זה רלבנטי והאם יש זכויות / פיצוי נוספחם שאני אמור לתבוע ?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלמה לאחר ניתוח

הוספת תגובה

• החלמה לאחר ניתוח - תגובה

מאיה יעקוביאן
    04/01/2011

אורן שלום,
    ממה נבע הצורך בניתוח הגב?
    היכן בוצע הניתוח?
    איזה ביטוח פרטי יש ברשותך?
    האם הכיסוי לניתוחים פרטיים הוא במסלול משלים לביטוח המשלים או במסלול כיסוי מורחב לניתוחים?
    באיזה אופן הביטוח שלך השתתף בעלות הניתוח?

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלמה לאחר ניתוח

אורן
    04/01/2011

מאיה שלום,

בהמשך לשאלותייך, הניתוח בוצע לאור פריצת דיסק בגב-תחתון, כתוצאה מחבלה במהלך השירות הצבאי (לפני יותר מ-10 שנים).

הביטוח המשלים של קופה"ח (כללית "מושלם") והביטוח הפרטי שיש לי (ביטוח מורחב של חברת "דיקלה") הם שכיסו את כל ההוצאות עבור המנתח ועבור הניתוח והאשפוז בביה"ח (בוצע ב"אסותא").

האם מעבר לזה יש זכויות נוספות ו/או מקום לתביעת-פיצוי מול חברת הביטוח ?

תודה על הסיוע, אורן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלמה לאחר ניתוח - תגובה

מאיה יעקוביאן
    06/01/2011

אורן שלום,
    בפרק הניתוחים בפוליסה של חברת דקלה,
    ייתכן שישנו סעיף, לפיו ניתן פיצוי למבוטח אשר עבר ניתוח בבי"ח פרטי ולא תבע את חברת הביטוח בגין מלוא ההוצאות.

תבדוק אם ישנו סעיף כזה והעתק את הטקסט לפורום.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו