מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצהרת בריאותשירלי09/12/2007
בעקבות הכתבה ששודרה אתמול בחדשות ערוץ 10, התעוררה בי דאגה לגבי ביטוח הבריאות שרכשתי לי ולילדי בתחילת שנת 2006. בכתבה נטען כי חברות ביטוח שנתבעו טענו כי כלל לא קיבלו הצהרת בריאות והתכחשו לחובותיהן, ונאמר כי צריך לשמור עותק של הצהרת הבריאות המקורית. גם אם יש לי עותק כזה, ואני צריכה לחפש, אין עליו שום חותמת של החברה, אז מה המשמעות החוקית שלו? מלבד זאת, בני סובל מצליאק. כאשר רכשנו את הפוליסה, הובטח לי שהחברה מקבלת אותו כמבוטח ללא כל הסתייגויות. לאחר מכן, ואחרי שהעברתי את הצהרות הבריאות וגם מכתב מרופאו של בני, דרשתי מסמך שמאשר שהחברה מבטחת אותו באורך מלא. מה שקיבלתי בתגובה היה מייל, כנראה מחברת הביטוח, שהעביר אלי סוכן הביטוח שלי, ובו נאמר:
חיים שלום!
בהמשך לבקשתך בדקתי את הרשומות בתיק ואכן יש מסמך רפואי ע"ש [שמו של בני ]מתאריך 18.6.06
שהועבר ע"י ד"ר יוסף פבר .
בברכה
דבורה סקה
חוליה 74
מרחב צפון
שמה של חברת הביטוח (מגדל) או הלוגו שלה לא הופיעו על המסמך. האם יש למסמך כזה תוקף חוקי? אני חוששת מאוד שבשעת הצורך הביטוח יתברר כחסר ערך, לכולנו, אך במיוחד עבור בני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצהרת בריאות
ד"ר א פרישמן01/02/2008השאלה העיקרית היא האם כשאר מילאתם את הצהרת הבריאות הצהרתם הצהרה אמיתי וכנה על כל הבעיות הרפואיות שהיו לכם
אם כן אין לכם מה לדאוג
אם לא אני מציע לבחון אפשרות לתקן את ההצהרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)