מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החזר כספי קצת ארוךרות מזרחי26/01/2011
שלום, אני סובלת מכאבי ברכיים, פניתי לאורטופד באופן פרטי, בצעתי צילום ברכיים והוא אמר לי שיש לי שחיקת סחוס, הרופא אמר לי שבמצבי הטיפול היעיל ביותר הוא הזרקת חומר סיכוך לברך סדרה של שלוש זריקות לכל ברך - עלות כל זריקה 500-600 ש"ח - כלומר 3000-3600 ש"ח לטיפול.
בקשתי חוות דעת נוספת מאורטופד של קופ"ח, הגעתי אליו עם הצילום , הוא אישר את מצב הברכיים שאכן יש תחילת שחיקת סחוס, הוא אמר שיש אפשרות לטפל בפיזיותרפיה ( דבר המקל במעט על הכאבים, יש אפשרות למרוח משחות כמו וולטרן - טיפול מקומי לא יעיל במיוחד וכמו כן אפשר לקחת כדורים במשך 10 ימים נוגד דלקות) דם האורטופד של קופת החולים אמר לי שהטיפול הכי יעיל והכי טוב במצב הברכיים שלי זה סדרה של שלוש זריקות בכל רגל - הוא אישר לי שהעלות היא 500-600 ש"ח לזריקה.
שאלתי היא יש לי כללית מושלם האם אני זכאית להחזר כלשהו מעלות הטיפול.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזר כספי קצת ארוך - תגובה
מאיה יעקוביאן26/01/2011רות שלום,
למיטב ידיעתי, כללית מושלם אינה משתתפת בעלות הטיפול הדרוש לך,
אולם אני ממליצה לך לפנות למוקד הכללית לצורך בירור קונקרטי.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)