מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשלום עבור ביטוח דקלהדליה05/02/2011
אני משלמת כ- 400 ש"ח מדי חודש בחודשו עבור ביטוח סיעודי. המחיר גבוה יותר מאשר משלמים חברים אחרים שלהם אותם קריטריונים כמו שלי (גיל, מספר שנים וכד'). האם זה אומר שאקבל יותר בבוא היום? האם הכסף יועבר ישירות למוסד הסיעודי בו אשהה? האם אקבל את הכסף באופן אישי במידה ויאשרו לי עובדת זרה בביתי? האם הכסף המיועד לסיעודי מגיע מייד לאחר האישורים הדרושים? ברשותי מושלם-פלטינה המעניק לי את כל הזכויות. בתודה ובברכה, דליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשלום עבור ביטוח דקלה - תגובה
מאיה יעקוביאן06/02/2011דליה שלום,
כללית מושלם וכללית פלטיניום לא מקנות כיסוי סיעודי.
אני מניחה שמדובר בביטוח הסיעודי של דקלה לחברי קופ"ח כללית "סיעודית מושלם"...
בביטוח זה, גובה תגמולי הביטוח, נקבע בהתאם לגיל המבוטח בעת הצטרפותו לתוכנית.
מבוטח אשר הופך לסיעודי, יהא זכאי לקבלת תגמולי ביטוח לאחר תקופת המתנה בת 3 חודשים ולא באופן מיידי.
תגמולי הביטוח יינתנו למבוטח ולא למוסד או לגורם אחר...
ישנם 2 מסלולים לביטוח זה - קבלת החזר כספי למבוטח סיעודי השוהה במוסד (80% מההוצאה ועד תקרה הנקבעת לפי גיל הכניסה)
או מסלול של מבוטח השוהה בבית- הזכאי לקבלת גמלה חודשית (ללא כל קשר להוצאות כספיות בפועל). סכום הגמלה כאמור, נקבע לפי גיל המבוטח בעת ההצטרפות.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)