מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוח בריאות פרטידודו07/02/2011
שלום ,
יש לי ביטוח בריאות פרטי של חברת כלל עבור כל המשפחה אשר אמור להגן עלינו במקרים של ניתוחים פרטיים בארץ ובחו"ל , השתלות למינהם , תרופות מחוץ לסל וכיו"ב.
בנוסף אני מבטח את משפחתי בביטוח המשלים של קופת חולים מכבי .
למיטב ידעתי והבנתי על מספר לא מבוטל של דברים אני משלם פעמיים.
1. ניתוחים
2.תרופות מחוץ לסל
3.השתלות.
האם זה נכון ? ואם כן למה לי לעשות ביטוח משלים בקופת חולים-אולי מספיק רק הביטוח הפרטי? האם יש ערך מוסף לשתי הביטוחים יחד?
העלות של שתי הביטוחים יחדיו הינה גבוהה ובמידה שיש חפיפה מלאה בין שתי הביטוחים אני אבטל אחד מהם - במקרה כזה אשמח אם תמליצו לי איזה מהם לבטל.
תודה מראש
דודו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בריאות פרטי - תגובה
רוני אשכנזי07/02/2011דודו שלום,
חשוב שיש לך ביטוח פרטי שמכסה קטסטרופות רפואיות כדוגמת השתלות, תרופות שלא בסל. זאת מאחר וברפואה הציבורית כולל בביטוח המשלים של מכבי, אין מענה כלל לתרופות שלא בסל. להשתלות בחו"ל המענה חלקי ולא מספיק ברגע האמת. במצב כזה הקטסטרופה הרפואית הופכת להיות קטסטרופה כלכלית. ולכן טוב שיש לך ביטוח פרטי לך ולמשפחתך שמכסה קטסטרופות אלה בצורה ראויה. לעומת זאת בכיסוי לניתוחים אכן ישנה כפילות מסויימת בין הביטוח הפרטי למשלים של מכבי. אך צריך לקחת בחשבון שחופש הבחירה של המנתח, של המרדים ושל ביה"ח הפרטי, גדול יותר בחברת הביטוח מאשר במשלים של הקופה. ישנן כיום חברות ביטוח שמוכרות כיסוי לניתוחים תלוי שב"ן (הביטוח המשלים של הקופ"ח), משמע בעת ביצוע ניתוח קודם כל ממצים את הזכויות מול המשלים של הקופה, מקבלים מה שמקבלים ואת יתרת העלות של הניתוח מקבלים מחברת הביטוח. כיסוי כזה מאפשר להוזיל את עלות הביטוח הפרטי בצורה משמעותית. אם חשוב לך חופש בחירה מלא אל תבטל את הכיסוי לניתוחים בפוליסה הפרטית בכלל, אם לא איכפת להתרוצץ גם מול המשלים של מכבי בעת ביצוע ניתוח, בקש מהסוכן את הכיסוי לניתוחים תלוי השב"ן שיוזיל לך את עלות הביטוח הפרטי החודשי. אני לא ממליץ לבטל את הביטוח המשלים מאחר והוא נותן מענה להרבה מאוד בעיות רפואיות אמבולטוריות שייתכן שלך ולמשפחתך יהיה בהן צורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)