בחירת ביטוח סיעודי 2

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת ביטוח סיעודי 2
    מרדכי שביט
    07/02/2011

בחירת ביטוח סיעודי - אני ואישתי מבוטחי מכבי זהב בני 59 57 +ביטוח משלים של כלל
    מציעים לנו
    1-תוכנית בריאות Basic של הראל 70 שקל לכל אחד
    2-golden care אפגרייד של הראל 5000 שח לחודש ודמי ביטוח 85 שקל לכל אחד
    האם זה מספיק לנו?.
    3- באיזה גיל להתחיל את הביטוחים הנ"ל?
    לי יש בעיה אני באכ"ע לאחר התקף לב קל מבטחים מגדל והביטוח הלאומי האם יסכימו לקבל אותי?

4-כמו כן עשינו ביטוח תאונות אישיות של aig כפול על 100000 שקל מה דעתכם האם זה ביטוח סביר או שיש להראל ביטוח טוב יותר?

.מה דעתכם
    מרדכי שביט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת ביטוח סיעודי 2

הוספת תגובה

• בחירת ביטוח סיעודי 2 - תגובה

רוני אשכנזי
    08/02/2011

מרדכי שלום,
    בביטוח את המספיק אתה קובע בהתאם לצרכיך וליכולותיך הכספיות. תפקידי להציף את הנושאים החשובים הדורשים כיסוי ביטוחי, את ההחלטה מה לבטח, ובאיזה רמת כיסוי אתה צריך לקבל.
    לפיכך תוכנית BASIC של הראל היא אכן נותנת מענה ראוי לכיסוי קטסטרופות רפואיות.
    תוכנית GOLDEN CARE משלים של הראל נותנת כיסוי ביטוחי סיעודי לאחר תום תקופת הכיסוי הביטוחי במשלים של קופ"ח, אם פיצוי בסך 5,000 ש"ח מספיק זה אתם צריכים להחליט, כי אני לא בקיא ביכולת הכלכלית שלכם. אני יכול לומר ששהייה במוסד סיעודי פרטי ברמה טובה באיזור המרכז נע בין 12,000 ש"ח ל- 18,000 לחודש במוסדות המעולים. לגבי פרמיות, מציע לכם להיוועץ עם סוכן הביטוח שלכם אם זה גבוה או נמוך בהשוואה לאלטרנטיבות אחרות בשוק הביטוח.

כדאי להתחיל ביטוחי בריאות וסיעוד בגיל כמה שיותר מוקדם, מאפשר להתקבל בפרמיות נמוכות במידה ועושים ביטוח בפרמיה קבועה לכל החיים וכן להתקבל בתנאי חיתום טובים יותר בשל מצב הבריאות הכללי של המבוטח.

אני בספק רב אם יסכימו לבטח אותך במצב הבריאות בו אתה נמצא כיום, אך קיימת אופציה דרך סוכנות הביטוח מדנס לבטח גם אנשים חולים, תפנה אליהם לייעוץ בנושא.

לגבי תאונות אישיות - גם להראל ישנה תוכנית שמכסה תאונות אישיות(אמצע החיים) בדומה ל- AIG.
    תפנה לסוכן הביטוח שלך שיבדוק עבורך איזו תוכנית עונה יותר לצרכים שלך ושל אשתך והיא תהיה מבחינתך התוכנית הטובה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו