פיצוי-החזר מחברת הבטוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיצוי-החזר מחברת הבטוח
    עמי
    13/02/2011

שלום,
    אני מבוטח בכללית מושלם וגם בבטוח בריאות ניתוחית בבטוח הראל,
    אני אמור לעבור נתוח אבלציה בבית חולים ציבורי, נאמר לי שבמידה ואני אעבור את האבלציה בבית החולים הציבורי אני אקבל החזר מחברת הבטוח עד 50% משכר המנתח שהם כ 2000 ש"ח,
    הבטוח שיש לי בהראל כולל כיסוי שכר מנתח, חדר ניתוח ואשפוז, בברור שערכתי באסותא תמחרו לי את הניתוח בין 26-36 אלף ש"ח.
    במידה ואני אעבור את הניתוח באסותא ע"ח ביטוח הראל חברת הביטוח תשלם כ 26000 ש"ח לאסותא (בניקוי 1500 ש"ח השתתפות עצמית)
    אני יודע שיש מבוטחים המקבלים בסביבות 40-50 אחוז מעלות התשלום שהיה על חברת הביטוח לשלם.
    1) ברצוני לציין שאני מעוניין לבצע את הניתוח בבה"ח הצבורי
    2) נאמר לי שעלי למלא טופס בקשה לניתוח לחברת הביטוח המכיל פרטי רופא המנתח, המרכז הרפואי בו יבוצע הניתוח ומחיר הניתוח, נאמר לי שאחר פניייתי לחברת הביטוח , יפנה אלי נציג חברת הביטוח בהצעה לעשות את הניתוח ע"ח הבטוח המושלם תמורת כ 50 אחוז מהסכום שהיה על החברה לשלם
    3) כיצד עלי לנהוג ע"מ שהפיצוי/שיפוי שאני אקבל יהיה מקסימלי

בתודה מראש
    עמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיצוי-החזר מחברת הבטוח

הוספת תגובה

• פיצוי-החזר מחברת הבטוח - תגובה

מאיה יעקוביאן
    14/02/2011

עמי שלום,

ישנן פוליסות שמפצות ב- 50% מההוצאות הנחסכות, אחרות מפצות ב- 50% משכר מנתח הסכם ויש כאלה המפצות בסכום מסוים בגין כל יום אשפוז.

מנגנון הפיצוי בגין ביצוע ניתוח בבי"ח ציבורי, כתוב בצורה מפורשת בפוליסה שלך
    ולכן, אני ממליצה לך לקרוא את הסעיף הרלוונטי ולדרוש מחברת הביטוח לפעול על-פיו.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עמי

תמי
    17/02/2011

עברתי את האבלציה פעמיים. אינני יודעת באיזה בית חולים אתה אמור לעבור את האבלציה. על כל פנים כדאי ורצוי לקרוא את הסכם הביטוח היטב עד כמה שאפשר. ואם צריך כמה פעמים כי הכל משתנה על פי קוצו של יוד. אם אתה יכול עם עו"ד המבין במשפט רפואי. אני מאחלת לך בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו