מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תאונת עבודה + תאונה ברכבפלפלת15/02/2011
שלום , לפני כמה שנים עברתי תאונה היו לי כמה ימים כאבי גב ,ולאחר מכן הכאב חלף אך מדי פעם חזרו הכאבים תבעתי את חברת הביטוח וקיבלתי פיצוי קטן וחתמתי שאין ולא יהיו לי תביעות. אחרי התאונה הזו עשיתי עוד 2 תאונות שרכב פגע בי מאחור ושוב היו לי כאבי גב וחלפו עשיתי צילום לא גילו דבר. אך הכאב אחרי כמה זמן חזר שוב, לפני כשנה נפלתי בעבודה וכתוצאה מהנפילה קיבלתי מכה חזקה בגב ושוב היו לי כאבים כמה ימים עשיתי פיזיוטרפיה, כך שהכאב הולך וחוזר עד היום. היום אני סובלת מכאבים חזקים ואף עשיתי סיטי וגילו שיש לי פריצת דיסק. היום אני בקושי מתפקדת. (בזמנו כשנפלתי הגשתי את הניירת לביטוח לאומי על תאונה העבודה והוא הכיר בזה, לא הגשתי שום תביעה) שאלתי , למי אני יכולה להגיש תביעה האם לחברת הביטוח על התאונות של הרכב או על תאונה העבודה ? האם לא יכולה להיות לי בעיה עם זה שזה כמה מקרים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאונת עבודה + תאונה ברכב - תגובה
מאיה יעקוביאן15/02/2011שלום רב,
בהנחה והתאונה הראשונה, הוכרה כתאונת עבודה כפי שאת מציינת, הרי שניתן להגיש תביעה לקביעת דרגת נכות כיום בגין הנזק המצטבר שאירע.
אין לשלול את האפשרות שהביטוח הלאומי ינכה מהנכות המצטברת, אחוזים אשר משויכים על ידם לגורמים אחרים.
נשמח לעמוד לרשותך בבדיקת הנושא לעומקו.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתביעה מול הביטוח הלאומי- הכרה בנכות
אייל פייפר17/02/2011ערב טוב,
ניתן לפנות למוסד לביטוח לאומי בגין התאונה הראשונה רק במידה וקיימת חמרה בנזק בעקבות התאונה הראשונה.
ככלל, המוסד לביטוח אלומי אינו מכיר בנכות בעקבות פריצת דיסק עצמה, אלא המובד לביטוח לאומי מכיר בנכות עקב הגבלות בתנועה ו/או עקב נזק נוירולגי שנגרם בעקבות הפגיעה.
לעניין שתי התאונות הנוספות במידה ותבעת את חברת הביטוח וחתמת לחברת הביטוח על כתב ויתור בגינם, לא תהיה לך אפשרות לתבוע אותם בגין נזק שנגרם.
אם לא תבעת את חברת הביטוח בגין שתי התאונות האחרות, אף פעם לא מאוחר מידי ותמיד קיימת אפשרות להגיש תביעה לחברת הביטוח.
לשרותך,
אייל פייפר,עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על מתן התגובות
פלפלת20/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)