ביטוח רפואי + סיעודי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח רפואי + סיעודי
    ד
    19/02/2011

שלום רב,

אני בת 59, וימלאו לי 60 באוגוסט.

כיום מבוטחת בביטוח מושלם של הכללית,
    טרם ביטחתי את עצמי בביטוח סיעודי.

אני סובלת ממס' מחלות אטואמיון:
    פיברומאלגיה, רנו, קרסט, תסמונת עייפות הכרונית.

כתוצאה מכל המחלות יש לי 49% נכות רפואית.

הייתי מעוניינת לדעת האם הביטוח הנוכחי הוא המספק ביותר עבורי? או שיש הצורך לשדרג אותו למסלולי הפלטיניום. כמו כן, האם הקופה בה אני נמצאת, היא הטובה ביותר עבורי?

בעניין הביטוח הסיעודי, אין לי את הכוחות והידע הדרושים על מנת לחקור את עניין זה לעומק. אני מבינה שיש סוגים רבים של ביטוחים סיעודיים ועל פניו עושה רושם שכל ביטוח סיעודי בין אם הוא דרך הקופה או באופן פרטי מקבל שירותים ודברים אחרים.

אודה לך , באם תוכל להמליץ לי, ולתת לי דגשים מה לבדוק, לבחון ולבחור בביטוח הסיעודי.

תודה מראש על עזרתך,
    אני מעדיפה להישאר באופן אנונימי, עמך הסליחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטוח רפואי + סיעודי

הוספת תגובה

• ביטוח רפואי + סיעודי - תגובה

רוני אשכנזי
    20/02/2011

שלום ד.
    קופות חולים הינן ספקיות שרות במסגרת סל הבריאות שמגיע לתושבי ישראל מכורח חוק הבריאות הממלכתי. כל הקופות אמורות לתת לנו האזרחים בדיוק את אותם השירותים הרפואיים הכלולים בסל. לפיכך המרכיב הדומיננטי בהחלטה איזו קופ"ח לבחור כספקית שרות - הינו איכות השרות הניתן וזמינותו לך. לאור האמור לעיל עליך לבדוק איזו קופה באיזור מגוריך נותנת את המענה הטוב ביותר למרכיב זה ולבחור בה.

לא ממליץ להרחיב לפלטינום מאחר והכיסויים הניתנים בו ברובם אינם רלוונטים עבורך.

לגבי הביטוח הסיעודי, אני בספק רב, לאור הרקע הרפואי שלך שיסכימו לבטח אותך בביטוח סיעודי. לפיכך אין זה משנה באם הביטוח יהיה דרך קופ"ח כללית בדקלה או בכל ביטוח סיעודי פרטי בחברת ביטוח - מי שיסכים לצרף אותך - תקפוץ מהר על העגלה וללא שהיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו