ביטוח סיעודי כפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח סיעודי כפול
    יניב
    21/02/2011

שלום
    אבא שלי בן 82, גימלאי בזק, יש לו תכנית לגמלאים דרך "דקלה"- " פוליסת משלים לגמלאי", תקופת תשלום תגמולי הביטוח היא : 30 חודשים.

ביררתי בכללית מושלם האם אפשר לצרף אותו גם כן לתכנית הסיעודית שלהם בגילו שלו ואמרו שכן רק שהוא צריך לחתום על טופס הצהרת בריאות ושרופא יגיע לבדוק אותו.

התכנית של הכללית מושלם היא גם של "דקלה" והיא אטרקטיבית היא למשך 6 שנים בכיסוי של 80% מההוצאות במקרה של צורך סיעודי.

אבא שלי בנאדם בריא ביום יום ואני בטוח שיאשרו לו .
    השאלה שלי האם יש בעיה עם שני הביטוחים שהם בחברת דיקלה, אין התנגשות בינהם ? האם אם משהו יקרה , אבי יקבל תגמולים משתי הפוליסות, או שאוכל לתבוע דרך הפוליסה הראשונה וכשתסתיים אפעיל את השנייה.
    אני לא ממש מבין ולא רוצה לגרום לאבא שלי לשלם סתם על שתי תכניות כשאוכל לקבל אותו הדבר מאחת בעצם.
    דיברתי עם שתי נשים שאחת היא מדקלה והשניה ממוקד דקלה של כללית מושלם ושתיהן אמרו לי משהו אחר, אחת אמרה שאם יהיו שני ביטוחים ובמקרה הצורך לא אוכל לקבל את מלוא הכסף כי יש קיזוזים בין הפוליסות וגובה של עד סכום מסויים אבל אוכל להפעיל פוליסה אחת לשנתיים וחצי ואז את השניה לשש שנים.
    והשניה מכללית מושלם אמרה לי שאוכל לקבל תגמולים משתי הפוליסות בלי בעיות.
    אז אני לא ממש מבין.
    אשמח אם תעשי לי סדר בדברים.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטוח סיעודי כפול

הוספת תגובה

• ביטוח סיעודי כפול - תגובה

מאיה יעקוביאן
    21/02/2011

יניב שלום,
    ישנן פוליסות סיעודיות על בסיס פיצוי, אשר ניתן לצבור ללא קיזוז
    וישנן פוליסות על בסיס שיפוי, אשר בהן עלול להתבצע קיזוז במקרה שההוצאה הכספית של המבוטח, נמוכה מסכום תגמולי הביטוח בשתי הפוליסות גם יחד.
    ישנם ביטוחים סיעודיים המעניקים פיצוי לאחר תקופת המתנה קצרה (30-90 ימים)
    וישנם ביטוחים בהם תקופת ההמתנה היא 36 חודשים או 60 חודשים וניתן לנצלן רק בתום תקופת ההמתנה.

בכדי להבין את הכיסוי הביטוחי הקיים ואם נדרש ביטוח נוסף, יש לעיין בתנאי הפוליסות.

אשמח לסייע לך במידה ותרצה.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו