סרוב לבטוח סעודי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרוב לבטוח סעודי
    יהושוע
    24/03/2011

אני בן 62 ויש לי בטוח משלים בקופת חולים כללית וכן פוליסות בטוח בריאות וחיים מזה כ--30 שנים , בחברת כלל. אני סובל מבעיה נפשית--דיכאון , מצבי מיוצב לחלוטין , אני מטופל בתרופות ובמעקב רפואי מזה מס שנים ביקשתי להוסיף בטוח סעודי --סורבתי על ידי דיקלה על הסף. --גם חברת כלל סירבה להוסיף בטוח סעודי לפוליסת הבריאות הותיקה שברשותי אשר כוללת נתוחים , אישפוז וכו' מה עלי לעשות בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרוב לבטוח סעודי

הוספת תגובה

• סרוב לבטוח סעודי - תגובה

מאיה יעקוביאן
    24/03/2011

יהושוע שלום,
    אני מציעה לך לפנות לחברות ביטוח נוספות. ייתכן שבחברות אחרות, תנאי החיתום מקלים יותר.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרוב לבטוח סעודי - תגובה

עו"ד אייל פייפר
    24/03/2011

ערב טוב יהושע,

כיום חברות הביטוח משתדלות להמנע מבוטחים אשר יש להם בעיות נפשיות לאור הסיכון הקיים בתשלום תביעות.

יחד עם זאת, אין להתייאש ויש לנסות חברות אחרות.

מה שהייתי מציע לך לעשות הוא להכנס לאתר של המפקח על הביטוח ולרשום את שמות החברות הקיימות בשוק ולפנות לכל חברה וחברה ולבקש מהם לערוך בעבורך חתום רפואי ובדיקה האם הם מוכנות לבטח אותך.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו