מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש צורך בביטוח סיעודי לצעירים?נופר05/04/2011
אני בת 21 ושלחו לי עלון מקופת החולים באשר לביטוח סיעודי .
האם לדעתכם זה מומלץ או מיותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש צורך בביטוח סיעודי לצעירים? - תגובה
רוני אשכנזי05/04/2011נופר שלום,
אין ספק שסטטיסטית אנשים בגילך נזקקים הרבה פחות מאנשים מבוגרים לביטוח סיעודי. אך עדיין אין זה אומר שאין אנשים בגילך שהופכים לחולים סיעודיים, בשל מחלות או בשל תאונות.
שאלת מיליון הדולר הינה - למי זה יקרה?
מאחר וזו שאלה שאף אחד לא יודע את תשובתה, כי הרי אם היינו יודעים, רק אלה שידעו בוודאות שזה יקרה להם, היו מכסים את עצמם בביטוח, ולא רק בביטוח סיעודי כי אם בכל סוגי הביטוחים.
מאחר ולא כך הוא הדבר, את עדיין נדרשת לקבל החלטה.
אני יכול לציין בפנייך 2 שיקולים חשובים למה לעשות ביטח סיעודי פרטי בגילך כיום:
1. אני מניח שאת אדם בריא שלא תהיה לו בעיה להתקבל כיום לביטוח סיעודי. אף אחד לא יודע מה צופן המחר וכאשר מצבו הרפואי של אדם מחמיר - קיים סיכוי גדול שלא ירצו לבטחו בשום חברת ביטוח.
2. ניתן לרכוש פוליסה סיעודית פרטית בחברת ביטוח בפרמיה קבועה שמשמעותה שלאורך כל חייך גם בגילאים מבוגרים מאוד תשלמי פרמיה נמוכה בשל הגיל הצעיר בו הצטרפת לביטוח הסיעודי. הפרמיות הסיעודיות בגילאים מבוגרים הינן גבוהות מאוד ואף מגיעות לאלפי שקלים בחודש למי שלא ביטח את עצמו בפרמיה קבועה אלא בפרמיה משתנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)