מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוח קרן פנסיהריקי06/04/2011
אני סובל ממלחת מקצוע ופוטרתי מהעבודה וגליתי שהמעביד שלי לא שילם את קרן פנסיה ולמרות שהורידו לי בתלוש עבור קרן פנסיה במשך שלוש שנים. לאחר כחודשים מהפיטורים שלי שילם המעביד שלוש שנים אחורה ללא ריביות האם זה חוקי? שאלה נוספת מאחר ואני רוצה להגיש תביעה להשלמת דמי פגיעה האם הזכוית שלי לא נפגעו ואני אקבל את אותם זכויות אילו המעביד היה משלם במשך שלוש שנים מאחר ורק לפני כחמישה חודשים שולם החוב ? האם זה נחשב שאני רק אחשב מבוטח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח קרן פנסיה - תגובה
מאיה יעקוביאן06/04/2011אפרים שלום,
מומלץ להפנות את השאלה לפורום העוסק בקרנות פנסיה וביטוחי מנהלים.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח קרן פנסיה - תגובה
עו"ד אייל פייפר06/04/2011שלום רב אפרים,
בשעה שמעביד לא מבצע הפרשה לקרן פנסיה במועד הוא פוגע בזכויות שלך בקרן הפנסיה..
על המעביד לפצות לא רק בהפרשי הצמדה וריבית אלא על המעביד לפצות אותך בהפרשים גם בגין הפסד רווחים בעבור התקופה שלא בוצע הפרשה.
דמי הפגיעה משולמים על ידי המוסד לביטוח לאומי ואינם קשורים לקרן פנסיה ולפיכך הדבר אינו פוגע בזכותך לפנות למוסד לביטוח לאומי ולהגיש תביעה בגין ימי פגיעה.
בברכה,
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)