ביטוח קרן פנסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח קרן פנסיה
    ריקי
    06/04/2011

אני סובל ממלחת מקצוע ופוטרתי מהעבודה וגליתי שהמעביד שלי לא שילם את קרן פנסיה ולמרות שהורידו לי בתלוש עבור קרן פנסיה במשך שלוש שנים. לאחר כחודשים מהפיטורים שלי שילם המעביד שלוש שנים אחורה ללא ריביות האם זה חוקי? שאלה נוספת מאחר ואני רוצה להגיש תביעה להשלמת דמי פגיעה האם הזכוית שלי לא נפגעו ואני אקבל את אותם זכויות אילו המעביד היה משלם במשך שלוש שנים מאחר ורק לפני כחמישה חודשים שולם החוב ? האם זה נחשב שאני רק אחשב מבוטח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטוח קרן פנסיה

הוספת תגובה

• ביטוח קרן פנסיה - תגובה

מאיה יעקוביאן
    06/04/2011

אפרים שלום,
    מומלץ להפנות את השאלה לפורום העוסק בקרנות פנסיה וביטוחי מנהלים.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח קרן פנסיה - תגובה

עו"ד אייל פייפר
    06/04/2011

שלום רב אפרים,

בשעה שמעביד לא מבצע הפרשה לקרן פנסיה במועד הוא פוגע בזכויות שלך בקרן הפנסיה..

על המעביד לפצות לא רק בהפרשי הצמדה וריבית אלא על המעביד לפצות אותך בהפרשים גם בגין הפסד רווחים בעבור התקופה שלא בוצע הפרשה.

דמי הפגיעה משולמים על ידי המוסד לביטוח לאומי ואינם קשורים לקרן פנסיה ולפיכך הדבר אינו פוגע בזכותך לפנות למוסד לביטוח לאומי ולהגיש תביעה בגין ימי פגיעה.

בברכה,
    אייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו