מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התיעצות דחופה.תודה רבה!!יעלי12/04/2011
נפגשתי עם סוכן ביטוח ע"מ לעשות פוליסת ביטוח בריאות
בהצהרת בריאות הוא רשם אוטומטית "לא" על הכל...
יש שם שאלה שמתייחסת לנקודות חן שהשתנו.. (כרגע או בעבר)
לפני כשנתיים הסירו לי 2 נקודות חן אשר היו תקינות לחלוטין... אמרתי לו את זה והוא אמר שאז זה לא חשוב
השאלה היא האם אני אמורה לענות בשאלה זו "כן" בכל זאת (שאח"כ חס וחלילה אצטרך משהו) והם ייתפסו על הסעיף הזה..?
בנוסף, חתימתי על פיצוי חד פעמי במקרה של מחלות קשות, וגם שם היתה שאלה
"האם לקרובי משפחה שלך יש מחלה X) והוא רשם אוטומטית לו , למרות שציינתי כי אמי חולה בסוכרת. הוא אמר שזה למטרת סטטיסטיקה בלבד... גם פה החשש שלי שהוא מנסה לסגור עסקה ולא באמת חושב מה יהיה אם חלילה אצטרך לתבוע אותם.
אשמח לקבל עצה
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות דחופה.תודה רבה!! - תגובה
עו"ד אייל פייפר12/04/2011ערב טוב ,
להצהרת הבריאות ישנה חשיבות גדולה מאוד ולמעשה אי דיוק בהצהרת בריאות עלול להוביל לדחיית תביעה בשעת הצורך.
לפיכך, הייתי פונה לסוכן הביטוח ומצהיר כי עברת ניתוח להוצאת שומות והניתוח היה תקין, וכן הייתי מצרף את בדיקת הביוספיה אשר העידה כי הכל היה תקין.
בנוסף הייתי מצהיר על ההיסטוריה התורשתית עליה נשאלת.
כל זאת על מנת למנוע טענות שונות על ידי המבטח אשר עלולים להוביל לדחיית תביעה בקרות מקרה הביטוח.
משרדי טיפל לא אחת במקרים שבהם סוכני ביטוח זלזלו במילוי הצהרת הבריאות על מנת "לסגור עסקה" ובשעת הצורך חברת הביטוח דחתה את תביעתם.
לשרותך,
אייל פייפר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה! ועוד 2 שאלות קטנות
יעלי13/04/2011היי
תודה רבה על העצה, אני אבקש לשנות את הצהרת הבריאות כמו שאמרת
בנוסף,
1) האם כל דבר קטן גורר אחריו החרגה בפוליסה? כמו למשל המקרה שלי של שומות תקינות , האם הם יכולים להחריג כל מצב שאיכשהו קשור לזה (למשל מלנומה)?או שכיוון שזה היה תקין-אין סיבה להחרגה?
2) הסוכן ניסה לשכנע אותי לקחת גם ביטוח סיעודי(אני בת 27), הוא אמר שעל אף שאני מבוטחת במגן זהב, הביטוח שלהם תקף לחמש שנים בלבד במקרה וחס וחלילה אגיע למצב סיעודי. האם זה נכון?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה! ועוד 2 שאלות קטנות - תגובה
עו"ד אייל פייפר13/04/2011ערב טוב,
יש להביא לסוכן הביטוח אישור כי הוצאת השומות הייתה תקינה ואז אני סבור כי חברת הביטוח לא תחריג את בעיית השומות .
לעניין ביטוח סיעודי אכן הפוליסה של קופת חולים מוגבלת, ומומלץ תמיד לרכוש כיסויים משלימים בחברת ביטוח.
עליך לזכור כי פוליסת הביטוח בקופת חולים הינה פוליסה קולקטיבית ומתחדשת אחת למספר שנים, כך שתנאיה עלולים להשתנות, ולכן מומלץ להתעניין ברכישת כיסוי ביטוחי משלים בפריימה קבועה.
הייתי מציע לך לבדוק את ביטוח הסיעודי בחברת אליהו אשר הינו אטרקטיבי כיום.
לשרותך,
אייל פייפר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)