מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוח לחו"ל לתקופה ארוכהאורי05/05/2011
שלום
אני עובר לאיטליה לצורך לימודים (ארוכים) רציתי לעשות ביטוח לחו"ל דרך חברת הראל. לצערי אני סובל מסינוסיטיס כרוני ובנוסף יש לי גידול שפיר על בלוטת יותרת המוח - הגידול אינו עושה שום נזק וכל שעלי לעשות הוא לעקוב אחריו.
דיווחתי על כך לחברת הביטוח וכל מה שאושר לי הוא ביטוח דרכון זהב - שלפי מה שאני יודע הוא לתקופה של עד 90 יום. מה שכמובן לא עוזר לי בכלל.....
האם ידוע לכם מה ניתן לעשות - לא נראה לי הגיוני שבגלל בעיות יחסית פעוטות כמו שיש לי איאלץ לוותר על חלום של לימודים בחו"ל.
אני אובד עיצות!!!!!!!
האם נגזר על אנשים עם בעיות כרוניות להישאר בארץ?!?!?!?
מקווה שלמישהו פה יש את הפתרונות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח לחו"ל לתקופה ארוכה - תגובה
עו"ד אייל פייפר06/05/2011בוקר טוב ,
ביטוח נסיעות לחו"ל ניתן לערוך לתקופות ארוכות יותר מ-90 ולכל היותר למשך שנה אחת, והכל באישור של חברת הביטוח.
כמו כן, ניתן לבקש בתום התקופה מחברת הביטוח להאריך את הביטוח לתקופה נוספות שתאושר על ידי חברת הביטוח.
במצבך הייתי מציע לך לפעול כלקדמן:
לפנות לחברות ביטוח נוספות ולבדוק את תנאי החיתום שיינתנו לך על ידם בפוליסות נסיעות לחו"ל.
שנית, קיים סוג של ביטוח שנערך לנוסעים לנסיעות ארוכות ולתקופות שהייה ממושכות. אנא בדוק אצל סוכן הביטוח את סוג ביטוח זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)