ביטוח לחו"ל לתקופה ארוכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח לחו"ל לתקופה ארוכה
    אורי
    05/05/2011

שלום
    אני עובר לאיטליה לצורך לימודים (ארוכים) רציתי לעשות ביטוח לחו"ל דרך חברת הראל. לצערי אני סובל מסינוסיטיס כרוני ובנוסף יש לי גידול שפיר על בלוטת יותרת המוח - הגידול אינו עושה שום נזק וכל שעלי לעשות הוא לעקוב אחריו.
    דיווחתי על כך לחברת הביטוח וכל מה שאושר לי הוא ביטוח דרכון זהב - שלפי מה שאני יודע הוא לתקופה של עד 90 יום. מה שכמובן לא עוזר לי בכלל.....
    האם ידוע לכם מה ניתן לעשות - לא נראה לי הגיוני שבגלל בעיות יחסית פעוטות כמו שיש לי איאלץ לוותר על חלום של לימודים בחו"ל.
    אני אובד עיצות!!!!!!!
    האם נגזר על אנשים עם בעיות כרוניות להישאר בארץ?!?!?!?
    מקווה שלמישהו פה יש את הפתרונות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטוח לחו"ל לתקופה ארוכה

הוספת תגובה

• ביטוח לחו"ל לתקופה ארוכה - תגובה

עו"ד אייל פייפר
    06/05/2011

בוקר טוב ,

ביטוח נסיעות לחו"ל ניתן לערוך לתקופות ארוכות יותר מ-90 ולכל היותר למשך שנה אחת, והכל באישור של חברת הביטוח.

כמו כן, ניתן לבקש בתום התקופה מחברת הביטוח להאריך את הביטוח לתקופה נוספות שתאושר על ידי חברת הביטוח.

במצבך הייתי מציע לך לפעול כלקדמן:

לפנות לחברות ביטוח נוספות ולבדוק את תנאי החיתום שיינתנו לך על ידם בפוליסות נסיעות לחו"ל.

שנית, קיים סוג של ביטוח שנערך לנוסעים לנסיעות ארוכות ולתקופות שהייה ממושכות. אנא בדוק אצל סוכן הביטוח את סוג ביטוח זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו