מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיגרנה חוזרת בתדירות גבוההמלי18/04/2017
שלום רב,
אני סובלת ממיגרנה, וגם מכאבי ראש.
כמעט יומיומי, התדירות משתנה.
בעבר נקבעו לי 30 אחוזי נכות על מיגרנה זמני.
בועדה האחרונה הרופאה הורידה לי את אחוזי הנכות, למרות שאין שיפור במצבי הבריאותי.
הגשתי ערר.
היו לי 2 ועדות ערר, באותו הנושא, והשאירו את האחוזים בטענה לא מוצדקת.
אני חייבת לציין שבמהלך הועדה כשאמרתי לרופא שאנו סובלת ממיגרנות, הרופא ענה שהוא לא מכיר את המושג "מיגרנה".
הוא אמר לי את בטח מתכוונת לכאבי ראש.
מה שתמוה בעיניי שבפרוטוקול הרופא ציין שאני לא סובלת ממיגרנה אלא מכאבי ראש כרוניים.
1. אם הרופא לא מכיר את המונח "מיגרנה"- למה הוא כתב שאני לא סובלת. ממיגרנה?
2. בפירוש הוא כתב כאבי ראש כרוניים - למה עדיין הוא השאיר לי רק 10 אחוזי נכות כשהכאבים הם יומיומיים?
אודה לך מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין באפשרותי להתייחס למקרה באופן ספציפי משום שאין ...
עו``ד יובל סמרה18/04/2017אין באפשרותי להתייחס למקרה באופן ספציפי משום שאין בידיי המסמכים וההחלטות המוזכרות על ידך.
בכל מקרה, ניתן להגיש ערעור על החלטת הוועדה הרפואית לעררים לבית הדין האזורי לעבודה, ככל שנפלה טעות משפטית בהחלטתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיגרנה בתדירות גבוהה
מלי18/04/2017תודה רבה על המענה המהיר :)
הרופא כתב שבבדיקה הקודמת היו לי טיקים ובבדיקה הנוכחית לא היו לי טיקים.
הואהגם כתב שמשום שהתרופות לא עזרו לי, זה מראה שאיני סובלת ממיגרה אלא מכאבי ראש כרוניים.
האמת שאני כבר מיואשת, ואין לי כוח גם להגיש לבית הדין.
אני רוצה לציין שזימנו אותי ל 3 ועדות ערר + שלחו אותי לשתי בדיקות.
אין לי כבר כוחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיגרנה
עו``ד יובל סמרה27/04/2017ככל שתחפצי , אשמח לעיין במסמכים ובהחלטות.
ניתן לפנות אלי בפרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוב בביטוח לאומי ומה לעשות
פריקת כתף תאונת עבודה והמתנה לועדה רפואית
נכות החמרה כיצד ניתן לממש
אחוזי נכות לילד עם הפראקטיביות והפרעת קשב וריכוז
משיכת רשיון נהיגה בגלל אחוזי נכות
מיגרנה חוזרת בתדירות גבוהה
ביטול קצבת נכות מבטל את האפוטרופסות?
דיור מוגן באיזור המרכז.השרון
האם שיקום מקצועי גורם לביטול קצבת נכות?
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?