בת 8 חודשים - רזה מדי??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 8 חודשים - רזה מדי??
    לרה
    28/06/2012

שלום רב,
    הבת שלי היא בת 8 חודשים,
    בטיפת חלב אמרו לנו שהיא רזה מדי,
    היא בת 8 חודשים ושבוע, שוקלת 7 קילו גובה 71 הקף ראש לא זוכרת.
    היא נולדה קטנה לגיל הריון 2.300.
    היא אוכלת:
    7.00 100-120 מטרנה
    9.30 פרות עם פתי בר
    12-12.30 מרק
    14.30-15 מטרנה שלא תמיד רוצה
    17.30-18 ביצה (לא אוכלת את הכל) או פרוסה לחם עם חומוס
    19.30 מטרנה 100

אני תמיד מכינה לה 180 מטרנה אבל היא לא תמיד אוכלת, לפעמים אני עושה את עצמי אוכלת כי היא תמידגם כשרק סיימה לאכול, רוצה מה שאני אוכלת ואז אני נותנת לה.
    האם משקלה באמת נמוך?
    מה עוד אפשר לתת לה לאכול?
    היא מתפתחת יפה...
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 8 חודשים - רזה מדי??

הוספת תגובה

• בת 8 חודשים - רזה מדי?? - תגובה

מיכל וינברגר
    03/07/2012

שלום לרה,
    לפי האחוזונים- ביתך נמצאת באחוזון 75 בגובה ו-10 במשקל, אכן יש פעם בין במשקל לגובה- השאלה היא האם- תמיד הייתה כך? האם שומרת על אחוזון 10 במשקל או שמא הייתה באחוזון גבוה יותר? בכל מקרה, סיפרת גם שנולדה קטנה- כך שיתכן ותמיד הייתה רזה וגבוהה יחסית. בכל מקרה, ניתן להעשיר גם את התזונה-
    נסי להסמיך את המטרנה- במקום כפית ל-60 מ"ל שמי כפית ל50. (3 כפיות לבקבוק של 150).
    העשירי את האוכל עצמו-הוסיפי טחינה או שקדייה לפירות, הוסיפי שמן זית למרק- וודאי שמכיל בשר, ירקות ופחמימה.
    בערב הציעי עוד מזונות- אבוקדו, לחם עם שמן זית /טחינה/חומוס, ניתן גם להכין דייסת קואקר או דגנים ולהוסיף לה ביצה, שקדייה.
    אני בעד דוגמא אישית, ולכן חשוב שהארוחה תהיה משפחתית, וליד שולחן עם אוריה נעימה ולא מלחיצה- זכרי- היא יודעת כמה היא צריכה לאכול, ואן עושה סימנים שלא רעבה יותר- אי ן מה להפציר ולהפציר..

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו