מנסה להוריד במשקל ולא מצליחה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה להוריד במשקל ולא מצליחה..
    חסויה
    19/02/2008

אני בת 14גובה: 1.56 ואני שוקלת 52 אני מנסה לרדת במשקל כבר חצי שנה ואני לא מצליחה אני עולה ויורדת כל פעם במשקל אני משלבת פעילות גופנית לא אוכלת ממתקים ולא שותה משקאות מתוקים רק מים ובכל זאת אני לא יורדת במשקל . אני אוכלת בבוקר כוס קרונפלקס או ברנפלקס 2 פרוסות לחם קל / רגיל ירקות ופרי בצהרים אני אוכלת מנה בשרית ופחממות תפו"א / ספגטי/פתיתים סלט ובסוף פרי בין לבין אני אוכלת ירקות או פירות אני לא אוכלת ארוחת ערב . כל היום אני עסוקה בכמה אכלתי וכמה קלוריות כל פעם שאני מחשבת בערך כמה קלוריות אכלתי בוקר וצהרים יוצא לי את כמות הקלוריות שאני צריכה לצרוך ביום ולכן אני לא אוכלת ארוחת ערב. אשמח מאוד אם תוכלי לעזור לי ולרשום לי תפריט מסודר שיכלול 3 ארוחות ביום ואת כמות הקלוריות הנדרשת .
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אמממ .. כנסיי

גדי
    20/02/2008

שלום לך .
    אני לא מבין גדול בדיאטה ..
    אבל אני יחסית כמוך באותו מצב .
    אני התחלתי לעשות לאכול כל 3 שעות , תנסי לאכול כל 3 שעות .

ז"א , ארוחת בוקר ואז אחרי 3 שעות משהו קטן , פרי / ירק
    ואחרי 3 שעות ארוחת צהריים , ואחרי ארוחת הצהריים מעדן 0 % ( אם אכלת בשר אז לא ) ואז ירק / פרי / חתיף אנרגי עד 60 קלוריות .

ואז כבר הערב , אוכלים ארוחת ערב קטנה לא צריך להגזים - משהו קטן ..

ככה אני מבטיח לך שתירדי במשקל , ותתחילי לעשות הליכה כל הפעילות הגופנית ..

וכדאי לך כדי להרגיל את הקיבה לאכול פחות , שלא ניהיה רעבים תמיד .
    לשתות לפני כל ארוחה 2/3 כוסות מים - ואז שתוכלי לא יהיה לך בא לך עוד .
    כי הקייבה מלאה .

מקווה שעזרתי לך פחות או יותר , ומומלץ ללעוס מסטיק ללא סוכר ( אורביט ) .
    ד"א .. שהגר תיראה את ההודעה ש'ך היא תעזרו לך :)
    היא אלופה בדברים האלה !
    בהצלחהההההה :]]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חח איזה חמוד..

דניאל
    20/02/2008

אני כל כך מבינה אותכם גם אני בדיוק באותו מצב אני ממש לא מצליחה לרדת כל הזמן תקועה באותו משקל ועכשיו אני ינסה גם לעקוב אחרי הטיפים שלך ונראה עוד חודש את התוצאותת חח תודה..ודרך אגב לגבי המסטיקיםם...לא מומלץ לאכול יותר מדי מסטיקים יש בהם הרבה ממתיקים מלאכותיים ומסרטנים שלא מומלצים בכלל..אז שיהיה לכם בהצלחה:)
    דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטוח ?!

גדי
    20/02/2008

שלום לךך ..
    לא נראה לי שמסטיקיםם ..
    " יש בהם הרבה ממתיקים מלאכותיים ומסרטנים שלא מומלצים בכל "
    מוזרר .. אף פעם לא שמעתי על זה , אבדוק זאת - אני מתכוון שהם מסרטנים ..

ד"אא .. " לא מומלץ לאכול יותר מדי מסטיקים "
    מסטיק לא אוכלים אלה לועסים .. :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להצליח לרדת במשקל- תשובה לחסויה

ענת אשכול
    23/02/2008

שלום לך
    התחלת מצויין- הקפדה על פעילות גופנית, הפחתה של מיצים וממתקים הם בהחלט הבסיס לאכילה נכונה ולירידה במשקל.
    נראה לי שהסיבה שאינך יורדת נעוצה בזה שאת עסוקה כל הזמן בספירה של קלוריות ובחישובים מיותרים לחלוטין! כל אלה מביאים אותך לרעב קבוע, לדילוג על ארוחות (הרגל מאוד לא יעיל בתהליך של ירידה במשקל), ובסופו של דבר- לעליה במשקל...
    אני מציעה לך להקפיד על שלוש ארוחות עיקריות- בוקר, צהריים וערב (לא מאוד גדולות אבל שכוללות את כל אבות המזון) ובניהם לשלב ארוחות ביניים- הכוללות: פרי/ חטיף אנרגיה דל קלוריות/ מעדן דל שומן/ פרוסת לחם קל + גבינה או ממרח אחר
    בנוסף המשיכי להקפיד על פעילות גופנית (כל יום בסביבות חצי שעה- שעה).
    אם בכל אופן אינך מצליחה ואת עדיין מרגישה שאת עסוקה כל הזמן במחשבות ובעיסוק באוכל, בקשי מהורייך להפנות אותך לדיאטנית מקצועית שתסייע לך בעניין.
    המון בהצלחה
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו