מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהקורל27/03/2008
היי ,
אני קורל :]
אני שוקלת בין-65 ל-70
הגובה שלי:149
אני כבר כמה זמן מנסה לעשות דיאטה וכלום לא הולך לי ,
כבר כלום לא עולה עליי .. ואני מרגישה מזה שמנה וגם הרבה העירו לי על זה .
אני צריכה את העזרה שלכם :
ואכלתי במשך שבוע כבר -
בבוקר לפני הבצפ'ר -סלט לא מתובלן מעגבניה מלפפון.
שחזרתי עוף עם אורז\קציצות\שניצל -בלי לחם [אני לא אוכלת לחם].
ב-4:סלט עם ביצה קשה
ב-7 מעדן יוגורט או קוט'ג .
האם זה טוב? או שצריך לשנות את התפריט?
ואני צריכה להרזות כמה שיותר מהר..
בתודה מראש קורל =] ,!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
קורל27/03/2008בקשר לספורט :
אני מקפידה לעשות כול יום אליחון .
איזה עוד סוגי ספורט אני צריכה לעשות
קורלל :פ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
קורל27/03/2008אני בת -13 וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לקורל
ד''ר הגר שפר27/03/2008הי קורל
אני חושבת שכדאי שתנסי להשתלב במסגרת מיוחדת שעוזרת לילדים לרדת במשקל, כך יכוונו אותך בדיוק מה לאכול ויתמכו בך בכדי שתצליחי.
עדיף קבוצות שמשלבות גם פעילות גופנית.
לגבי התפריט - קבלי הערות :
בבוקר לפני הבצפ'ר -סלט לא מתובלן מעגבניה מלפפון. - להוסיף גבינה
שחזרתי עוף עם אורז\קציצות\שניצל -בלי לחם [אני לא אוכלת לחם]. - לוותר על השניצל ולהוסיף סלט
ב-4:סלט עם ביצה קשה - סבבה
ב-7 מעדן יוגורט או קוט'ג . - עדיף להוסיף ירקות או פרי ולבחור בקוטג' או טונה.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהגר
קורל28/03/2008לאיזה קבוצה בדיוק אני צריכה להצטרף איך אני מגיעה אליהם?
ולמה את לא יכולה לעזור לי?
אני שמנה מידי כדי להיות פה באתר?
אז תפני אותי לאן שצריך בווקשה
קורלל :!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהגר..
קורל29/03/2008אני גובה:154
ורשמתי לך 149 טעות ......... :פ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונות שלי
אבישג אביטל26/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)