מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא רוצה לאכול כמעט כלוםמיכל14/06/2007
יש לי ילדה בת 7 וחצי והיא עושה לי המון בעיות עם האוכל
היא לא אוכלת מוצרי חלב חוץ מגבינה צהובה בטוסט או שוקו
היא גם לא אוכלת חומוס או טחינה מיונז וכדומה
גם כשאוכלים בשרי אז היא עושה בעיות אבל פחות
מה אני כן יכולה לתת לה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ל" לא רוצה לאכול כלום"
ד''ר הגר שפר24/06/2007שלום לך.
זה בהחלט לא קל להתמודד עם אכלנית בררנית אבל אני בטוחה שביחד נוכל למצוא פתרונות מתאימים.
חשוב שתבדקי היטב מה היא כן מוכנה לאכול ומזה ננסה להפיק את המקסימום.
אני אתן לך כמה רעיונות עכשיו אך אם תכתבי לי שוב ותפרטי מה היא מוכנה לאכול אני אוכל לבנות לך תפריט יותר מוצלח.
אם היא אוהבת טוסט אז את יכולה להשתמש בזה ולהכין לה טוסטים כארוחת ערב, גבינה צהובה , בעיקר אם בוחרים ב- 9% היא דרך טובה לתת לילדים מוצרי חלב וסידן.
את יכולה לשלב את הגבינה הצהובה בעוד כמה מאכלים: פיצה ביתית ( עשיר בליקופן מהעגבניות) תפו"א אפוי עם גבינה צהובה ( משביע וטעים ) אומלט עם גבינה ( מנה עשירה בחלבון טעימה ).
לגבי השוקו מומלץ לדאוג לצחצח שיניים אחרי השתייה בכדי שהסוכרים לא יזיקו לשיניים.
תנסי למצוא מאכלים בשריים שהיא אוהבת במיוחד, למשל עם היא אוהבת עגבניות את יכולה להכין כדורי בשר ברוטב עגבניות או בולונז. ואם היא אוהבת מתוק את יכולה להכין עוף בסויה ודבש.
אל תפחדי להציע מאכלים חדשים ותמיד תזכרי שגם אם היא לא אוהבת את זה בפעם הראשונה יכול להיות שבהמשך (אם לא תוותרי) זה יהפוך לאחד המאכלים האהובים עליה.
בהצלחה ואשמח לעזור לך יותר אם תכתבי לי שוב עם מידע נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אוכלת כלום
מיכל01/07/2007קודם כל תודה על התשובה
את הגבינה הצהובה היא אוכלת אך ורק בטוסט אין סיכוי שהיא תאכל יחד עם תפ"א או באומלט
היא לא אוהבת קציצות בשר לא עם רוטב ולא בלי רוטב
היא יכולה לאכול כל יום אותו דבר שזה : או שניצל תירס או שניצלונים מוכנים עם אורז או תפו"א במיקרו
היא נורא אוהבת סלט ,פיצה
היא לא אוכלת מעדנים,חומוס טחינה מיונז
היא גם אוהבת קוקומן עם חלב
אשמח אם תחזרי אליי עם פתרון כי אני בטוחה שהיא לא אוכלת טוב
בברכה מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)