לא רוצה לאכול כמעט כלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רוצה לאכול כמעט כלום
    מיכל
    14/06/2007

יש לי ילדה בת 7 וחצי והיא עושה לי המון בעיות עם האוכל
    היא לא אוכלת מוצרי חלב חוץ מגבינה צהובה בטוסט או שוקו
    היא גם לא אוכלת חומוס או טחינה מיונז וכדומה
    גם כשאוכלים בשרי אז היא עושה בעיות אבל פחות
    מה אני כן יכולה לתת לה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה לאכול כמעט כלום

הוספת תגובה

• תשובה ל" לא רוצה לאכול כלום"

ד''ר הגר שפר
    24/06/2007

שלום לך.
    זה בהחלט לא קל להתמודד עם אכלנית בררנית אבל אני בטוחה שביחד נוכל למצוא פתרונות מתאימים.
    חשוב שתבדקי היטב מה היא כן מוכנה לאכול ומזה ננסה להפיק את המקסימום.
    אני אתן לך כמה רעיונות עכשיו אך אם תכתבי לי שוב ותפרטי מה היא מוכנה לאכול אני אוכל לבנות לך תפריט יותר מוצלח.
    אם היא אוהבת טוסט אז את יכולה להשתמש בזה ולהכין לה טוסטים כארוחת ערב, גבינה צהובה , בעיקר אם בוחרים ב- 9% היא דרך טובה לתת לילדים מוצרי חלב וסידן.
    את יכולה לשלב את הגבינה הצהובה בעוד כמה מאכלים: פיצה ביתית ( עשיר בליקופן מהעגבניות) תפו"א אפוי עם גבינה צהובה ( משביע וטעים ) אומלט עם גבינה ( מנה עשירה בחלבון טעימה ).
    לגבי השוקו מומלץ לדאוג לצחצח שיניים אחרי השתייה בכדי שהסוכרים לא יזיקו לשיניים.
    תנסי למצוא מאכלים בשריים שהיא אוהבת במיוחד, למשל עם היא אוהבת עגבניות את יכולה להכין כדורי בשר ברוטב עגבניות או בולונז. ואם היא אוהבת מתוק את יכולה להכין עוף בסויה ודבש.
    אל תפחדי להציע מאכלים חדשים ותמיד תזכרי שגם אם היא לא אוהבת את זה בפעם הראשונה יכול להיות שבהמשך (אם לא תוותרי) זה יהפוך לאחד המאכלים האהובים עליה.

בהצלחה ואשמח לעזור לך יותר אם תכתבי לי שוב עם מידע נוסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אוכלת כלום

מיכל
    01/07/2007

קודם כל תודה על התשובה

את הגבינה הצהובה היא אוכלת אך ורק בטוסט אין סיכוי שהיא תאכל יחד עם תפ"א או באומלט

היא לא אוהבת קציצות בשר לא עם רוטב ולא בלי רוטב

היא יכולה לאכול כל יום אותו דבר שזה : או שניצל תירס או שניצלונים מוכנים עם אורז או תפו"א במיקרו

היא נורא אוהבת סלט ,פיצה
    היא לא אוכלת מעדנים,חומוס טחינה מיונז

היא גם אוהבת קוקומן עם חלב

אשמח אם תחזרי אליי עם פתרון כי אני בטוחה שהיא לא אוכלת טוב

בברכה מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו