ילדים לא ישנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדים לא ישנים
    נאוה
    25/08/2008

אני אמא לשני בנים בני 7.5 ו-5, אשר לא ישנים בלילות. גם עכשיו השעה 23:30 ושניהם ערים. אין כאן בעיה של סדר יום והרגלי שינה כי הכל קיים בבית לפי הספרים. אמבטיה, קריאת סיפור וכו...... האם יש משהוא מבחינת תזונה שיכול לעזור, כלומר איזה מאכלים כדיא להמנע בארוחת הערב. ולחילופין מה כן יכול להרגיע את הגוף לקראת שינה. נכון להיום בשעות הערב אני לא נותנת שוקולדים, בננות וענבים. שמעתי על כפית דבש לפני השינה שמרגיע את הגוף, האם זה נכון? לנו זה לא עזר. מצופה בקוצר לעצה נוספת. תודה נאוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדים לא ישנים

הוספת תגובה

• תשובה לנאוה- ילדים לא ישנים

ד''ר הגר שפר
    27/08/2008

הי נאוה

אני אשמח אם תכתבי לי מה הם אוכלים בערב ואולי אצליח לפצח את החידה, בגדול, חלב מאד עוזר וגם מזון עם חלבון בארוחת הערב.

מחכה לעידכון

הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאכלים בערב

נאוה
    27/08/2008

בשעות הערב הם אוכלים שונה אחד מהשני הקטן בדרך כלל לחם עם גבינת קוטג' בשילוב עם גבינת שמנת זיתים. הגדול די משתנה בדרך כלל לחם עם גבינה צהובה או טוסט או פסטה הוא לא אוהב גבינות רכות כלל . שניהם לפעמים אוכלים ביצה קשה. ותמיד יש ירקות עגבניות ומלפפונים. לעיתים רחוקות גם מעדנים או אקטימל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו